Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - jak szybko zarobić?

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakies bugi/ poradnik jak szybko zarabiac kase w gta v? Nie chodzi mi o ,,ukradnij samochod i zarob 1200$" chodzi mi o cos typu 50-100k. Gram sam na ps3. 

Opublikowano

Akcję kontaktów- pamiętaj im akcja dłużej trwa tym bardziej opłacalna, polecam : "Podwozie", "Łącznik Los Santos" (Lub coś podobnego bo jestem pewny, że coś przekręciłem) oraz "Tytaniczna Robota", z każdej z tych misji możesz zdobyć od 10 do 20k $.

Drugi wariant do DM

A trzeci to znajdź cheatera na sesji i błagaj o kasę.

Podsumując w GTA nie zarobisz zbyt dużo jeżeli niepoświęcisz danemu zajęciu trochę kasy.

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o Online to polecam przygotowania do napadów/napady. Mowa tutaj o znacznie większych pieniądzach niż 100k. Za napady otrzymujesz spore sumki, a za przygotowania trochę mniej, lecz także dobrze (zależy od rodzaju przygotowania). Sam gram na PS3 lecz z ziomkami i pykamy sobie napady, lecz gdy grasz solo to dobierze ci randomów - którzy albo ogarniają albo nie :D

Opublikowano

To załóż sam i zmień dostępność broni wtedy tego problemu nie masz.

Opublikowano

Grałem dzisiaj i typu wziął broń i przez 60 minut as zabijal

Tak jak pisałem wyżej, teraz w GTA V najbardziej opłacalne jest robienie napadów, na tym najwięcej i najszybciej zarobisz. (nie licząc Glitchów)

Opublikowano

Niby tak ale do napadów potrzebny jest team bo z randomami szkoda gadać... Na początek problem, żeby kogoś znaleźć na przygotowania a potem problem z ogarnięciem. Ja wciąż polecam tę akcje, które poleciłem.

Opublikowano

Niby tak ale do napadów potrzebny jest team bo z randomami szkoda gadać... Na początek problem, żeby kogoś znaleźć na przygotowania a potem problem z ogarnięciem. Ja wciąż polecam tę akcje, które poleciłem.

Nie zawsze :> Powiem Ci że ostatnio grając z randomami napady (na PS3) nie było tak źle, ogarniali wszystko i dało się grać. Więc polecam koledze aby spróbował porobić przygotowania i napady a na pewno wpadnie mu $$$ w nie małych ilościach.

Opublikowano

Tak jak pisałem wyżej, teraz w GTA V najbardziej opłacalne jest robienie napadów, na tym najwięcej i najszybciej zarobisz. (nie licząc Glitchów)

Jestem początkującym  - co to są Glitche?

Opublikowano

jeju to sobie ściągnijcie mod menu i sobie dodajcie lvl i kase

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

jeju to sobie ściągnijcie mod menu i sobie dodajcie lvl i kase

Jest tu mowa o PS3, gdzie trzeba mieć przerobioną konsolę. Ja mam taką konsolę  :D . Jak ktoś chce to mogę dodać kasy.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Ja osobiście polecam wyścigi  B)

Apropo wyscigow jest ktos kto ma wszystko odblokowane i da mi powygrywac? Bo jak nei bde mogl wszystkiego na maxa ulepszyc to nie oplaca mi sie kasy kupowac

Opublikowano

Najwięcej zgarnia się na przygotowaniach do napadu i na samych napadach. :)

Apropo wyscigow jest ktos kto ma wszystko odblokowane i da mi powygrywac? Bo jak nei bde mogl wszystkiego na maxa ulepszyc to nie oplaca mi sie kasy kupowac

To wygraj je... niektórzy sami to robili i nikt im w tym nie pomagał.

Opublikowano

Jest taki program "GTA V" co sie otwiera nim save i można edytować nim kase, bronie dodać dawać kolory broni takie jak są na online a w single nieosiągalne tzn "Różowe bronie itp" praktycznie całe konto offline mozna edytować nimi. mozna dać że gre przeszedłeś 100 % :)

Opublikowano

Jest taki program "GTA V" co sie otwiera nim save i można edytować nim kase, bronie dodać dawać kolory broni takie jak są na online a w single nieosiągalne tzn "Różowe bronie itp" praktycznie całe konto offline mozna edytować nimi. mozna dać że gre przeszedłeś 100 % :)

Ale koledze chodzi o Online :> A ty piszesz, że może dać save w którym ma 100% :D

Jeżeli chce cheatować na Singlu to nie widzę powodu dlaczego kupił GTA, fabuła jest świetna, i najlepiej przejść ją samemu bez wspomagaczy itp.

Napady są najlepsze albo modder, który ci doda kase i tyle :>

Opublikowano

Ale koledze chodzi o Online :> A ty piszesz, że może dać save w którym ma 100% :D

Jeżeli chce cheatować na Singlu to nie widzę powodu dlaczego kupił GTA, fabuła jest świetna, i najlepiej przejść ją samemu bez wspomagaczy itp.

Napady są najlepsze albo modder, który ci doda kase i tyle :>

Mam ziomka od moddingu ale chce 9zł za 90mln, na ten czas szkoda mi kasy.  Fabule przeszedlem izi. Z napadami jak sie trafia randomy to nie wiem czy maja podstawowy pistoelt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...