Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat nie mam pojęcie co zakupić bola czy l# ;/ mam 100 zł na psc i chciałbym w tym sezonie nabic diamenta ;d   i nie wiem na czym lepiej grać  żeby nie dostać  wcale bana ???  pomocy 

Opublikowano

bol ale najlepiej jakbyś miał jeszcze trochę $$ na płatne skrypty. W 2-3 dni wbijesz spokojnie kilka dywizji a większość płatnych skryptów ma triale 24-72h, więc bez problemu.

@szymonekeqq123

kupować cracked skrypty, logic 1a6b7a0144.png1a6b7a0144.png

Poza tym developerzy organizują czasem konkursy z ich skryptami, więc nie problem je zdobyć. Po co wspierać 'krakeny' zamiast autora? Masz jego support + najnowsze aktualizacje zawsze.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Po użytkowaniu półtora roku na BoL"u only VIP dostałem bana. Założyłem nowe i radzę sobie bez tych wspomagaczy.

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

@Arychats dostałeś bana bo Twoje konto było botowane

Te konto było pierwsze założone. Pochodziło od 1 sezonu kiedy prawie żaden bot nie istniał. Grałem jedynie na oficjalnym VIP bolu kupowanym na stronie, a w maju tego roku zapukał do mnie ban do 2222.

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Już lepiej weź tego Vipa z nulled.io, bo kiedyś napewno bana dostaniesz, a później będziesz tu płakał, że miałeś skrypty za +100 zł i konto +200zl

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

I kolejny typ zakłada już 12432134234  temat BOL CZY L# ...

Ale ja jak miałbym wybierać między tymi programami to raczej wybrałbym bym Bola bo można przynajmniej jeszcze pograć sobie  normalnie rankedy czego nie można powiedzieć o l#.

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...