Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzieci Neo?

bartek1029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh niemam po co sie z wami witac zerowcy....

Jestescie dziecmi w wieku 7-14 lat co na haxah grają??

i po co pograsz w cs 1 rok na haxah i se uswiadomisz ze jestes zerem bo gowno zrobiles przez ten rok...

widzialem nize temat "Jak uzywac haxow by niezostac wykrytym"

nieno zal mi dziecka tak jak i was noobki co niedaja grac jestescie zerami na wh aimach i sp wbijaja takie dzieciaczki "Neo z MPC Forum zerowcy"

co graja 3 lata na wh i mysla ze koksy....

poprostu zal mi takich ludzi niedacie nikomu pograc uswiadomcie sobie ze na haxah graja tylko zerowce ...

chcesz byc zerowcem graj sobie 11 latku... Bo co chcesz zaimponowac mamie ze jestes lepszy?? bo na haxah ...

kij wali mnie to ze dostane bana ale poprostu zal mi noobow co zrobili te strone ..

walic was Dzieciaczki Neostrady..

zreszta teraz admini robia ss i banuja odrazu i masz ss na forum jak niedasz to niemasz unbana i mysle ze bedzie to robione tak zeby wy "Nooby" co sa niewiem zerowcami to zal gadac...

FUCK gracza co graja na haxah.... Osoba co zrobili haxy pewnie uczeni informatycy i po co to zrobili by gowno z tego miec tylko zeby psuc gre innym ..

Nie!! tylko po to by dac aimy/wh 11-14 latkom....zeby byli pro przy innych graczach..

USWIADOMCIE SOBIE WSZYSCY ZE JESTESCIE ZERAMI I TA STRONKA TEZ NON STEAMOWE KANALIE KTORE GRAC NIEPOTRAFIA BEZ HAXÓW!!!!!!!!!!

Opublikowano

Biedny jesteś. Odpocznij.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...