Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik serwera pod wersję BETA 1.5_01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem niedawno zrobić serwer minecraft BETA 1.5_01.

Niestety, Wujek Google nie chce mi pomóc więc zwracam się do was z tym problemem.

Jeżeli ktoś podesłał mi link do silnika byłbym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Jeszcze mam coś takiego: x

Ale nie wiem co to za strona więc pobierasz na własną odpowiedzialność, ja po pobraniu nic takiego nie zauważyłem.

Opublikowano

Jeżeli chcesz silnik pod serwer, poproś kogoś kto ma aktywny serwer, albo wykup gdzieś DARMOWĄ WERSJĘ testową.

Potem przez FTP pobierz silnik, serwery oferują wszystkie silniki od 1.2 do 1.8 [przynajmniej enderchest tak ma]

Sprawdź czy craftserwe ma opcję FTP i silnik 1.5 :) zainstaluj serwer 1.5 a potem pobierz sobie silnik

Dość nudnego trybu gry!

Pomyśl zanim stworzysz kolejną kopię kopii

Opublikowano

Jeżeli chcesz silnik pod serwer, poproś kogoś kto ma aktywny serwer, albo wykup gdzieś DARMOWĄ WERSJĘ testową.

Potem przez FTP pobierz silnik, serwery oferują wszystkie silniki od 1.2 do 1.8 [przynajmniej enderchest tak ma]

Sprawdź czy craftserwe ma opcję FTP i silnik 1.5 :) zainstaluj serwer 1.5 a potem pobierz sobie silnik

Niestety cratserve i enderchest nie mają żadnej wersji BETA

Opublikowano

Jeszcze mam coś takiego: x

Ale nie wiem co to za strona więc pobierasz na własną odpowiedzialność, ja po pobraniu nic takiego nie zauważyłem.

Dodaj skan pliku, 1h.

Opublikowano

Niestety cratserve i enderchest nie mają żadnej wersji BETA

Napisz dosupportu, na 100% mają kopie zapasowe starszych plików więc jest szansa na to że dodadzą go do spisu :)

Dość nudnego trybu gry!

Opublikowano

Napisz dosupportu, na 100% mają kopie zapasowe starszych plików więc jest szansa na to że dodadzą go do spisu :)

Może i tak ale zgaduję, że mają lepsze rzeczy do roboty więc nie będę im głowy zawracał takimi sprawami :D

Opublikowano

Sprawdź mój temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1436121-dl-wszystkie-wersje-silnik%C3%B3w/

Masz tam ssilnik 1.5_R0.1 < craftbukkit

I starsze, może o ten Ci chodzi, czy raczej BETA 1.5 chcesz

Jak coś znalazłem ten silnk 1.5_01 > zzz
A tutaj link do filmiku z tym > https://www.youtube.com/watch?v=YhHw5A3PIwk

Dość nudnego trybu gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...