Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy EUW jest lepsze niż EUNE?

NekoWeris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy EUW jest lepsze niż EUNE względem graczy? Tzn. czy na euw grają jednostki ludzkie posiadające chociaż kilka szarych komórek? Czy opłaca przenosić się z EUNE na EUW?

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Wszędzie masz praktycznie taki sam iloraz inteligencji jak i szanse na trolli/afków. To tylko plotki, że niby większy poziom itd., ale tak naprawde tak samo jest.  

Opublikowano

Nie, EUW to takie samo gowno, przeciez to tez ludzie. 

Jesli nie grasz na poziomie master/chall/d1 to nie oplaca Ci sie tam grac, lepiej na EUNE z kolegami/polakami,

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeżeli jesteś czelendżerem/masterem to możesz się przenieść. Inaczej nie widzę sensu, bo po co się przenosić dla większego pingu?

Opublikowano

Miałem okazję tam pograć trochę i stwierdzam, że panuje tam wyższa kultura. Poziom bardzo podobny, ping także. ­

Opublikowano

Ogólnie jest to samo, gdybym nie miał znajomych na EUNE to bym się przeniósł, była by przynajmniej motywacja do wbicia mastera czy challengera :P

Jeśli w przyszłości nie zamierzasz wbić mastera+ to nie opłaca ci się przenosić bo jest tak samo.

A co do pingów to mam taki sam na EUW jak i na EUNE.

Opublikowano

EUW to miejsce głupich bobów z EUNE, którzy przenieśli/założyli nowe konto z nadzieją, że nie spotkają tam głupich trollów, feederów i Polaków.

Są też Polacy, którzy uciekają na EUW, aby uciec przed Polakami.

Opublikowano

Jeżeli jesteś czelendżerem/masterem to możesz się przenieść. Inaczej nie widzę sensu, bo po co się przenosić dla większego pingu?

Ping jest taki sam, bo serwery są przecież w tym samym miejscu.

Opublikowano

Ping jest taki sam, bo serwery są przecież w tym samym miejscu.

W takim razie przepraszam za błąd. Chociaż jak grałem na euw miałem ping większy o ~15.
Opublikowano

Imo na EUW na niższych dywizjach jest o wiele lepszy poziom.

XDDDDDDD oceniam towjego trolla na 5/10  - te turasy z euw nie umieja grac, 0 komunikacji, szczekaja w swoim jezyku, ragequituja po nafeedowaniu kogos 5x albo zmieniaja lane na wypushowany, graja gorzej od polaczkow

­

Opublikowano

EUW Lepszy poziom, lepsze eventy i wgl

W challengerze czy masterze masz lcsów a po za tym jest tak samo a czasem nawet gorzej

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Przed moda na przenoszenie sie tam moze i byl wiekszy poziom, ale aktualnie to jest to samo z tym, ze na euw w wysokich dywizjach mozesz spotkac profesjonalnych graczy.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o graczy na serwie EUW to sa to bardziej doświadczeni ludzie. Ja na 15-25lv grałem juz z goldami a na 10lv ze smurfami. Jezeli myślisz, że na EUW nie ma spin i toxic players, to możesz przejść rozczarowanie :)

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

i tutaj i tutaj jest sporo trolli, osobiście polecam EUNE bo więcej polaków z którymi można się dogadać, mało rusków gdzie na weście ich więcej

Opublikowano

EUW kiedyś miało poziom, kiedyś było czuć różnice. Teraz jedynie może jest taka, że jest mniej flame :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...