Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego?

CoDAW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brąz to taka liga niestety chociaż na innych nie jest lepiej. Musisz próbować pomóc teamowi, robić dragony, barony, zdobywać wieże aby team miał więcej $$.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Przegrałeś dlatego, że miałeś rak team. + normal, nie ma się czym przejmować.

Od kiedy po skończonym normalu jest napisana dywizja i +/- x LP? ;_;
Opublikowano

Od kiedy po skończonym normalu jest napisana dywizja i +/- x LP? ;_;

Nie zwracałem nigdy uwagi ale...

Pisze tam Klasyczna a nie Rankingowa etc.

Jeśli nie to sorka.

Opublikowano

Przegrałeś dlatego, że miałeś rak team. + normal, nie ma się czym przejmować. 

Okulary kupione?

@CoDAW

Z czasem sam zdobędziesz doświadczenie w grze i będziesz łatwo wygrywał gry, a co do dywizji to brąz I. Jest tu troche ludzi wyboostowanych także nie ma się co dziwić. 

Opublikowano

Nie zwracałem nigdy uwagi ale...

Pisze tam Klasyczna a nie Rankingowa etc.

Jeśli nie to sorka.

A klasyczna to już nie ranked? Niestandardowa to nie ranked, tylko custom. W Brązie/Silverze to normalne gierki są, też przez to przechodziłem, ale o dziwo wbijam do Golda powolutku. Mainuję Sivir i wystarczy dobry meczyk, a wygrane lecą. 

Opublikowano

Okulary kupione?

@CoDAW

Z czasem sam zdobędziesz doświadczenie w grze i będziesz łatwo wygrywał gry, a co do dywizji to brąz I. Jest tu troche ludzi wyboostowanych także nie ma się co dziwić. 

@#!?# !@?#!@ L

ludzi wyboostowanych w brazie I?  xD

@@

po prostu rak team

Hello there.

Opublikowano

Farma+objectiv'y+brak umiejętności na wyższą ligę+feed+zero pomocy sojusznikom+sfeedowane 2 enemy carry=lose + nie będę już tutaj nawet mówił o twoim win ratio ,bo jest śmieszny.. i błagam nie mów ,że to wina team'u ... ,bo nawet deb*l jest w stanie coś zrobić

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

@Elfinonnn to jest awykonalne chłopcze

@topic masz ból dupy czy co ? Chwalisz sie jakims normalem na niskim poziomie sam tez grasz słabo majac 88 winow i 114 porazek nie rozumiem sensu zakladania tego tematu

Opublikowano

@Elfinonnn to jest awykonalne chłopcze

@topic masz ból dupy czy co ? Chwalisz sie jakims normalem na niskim poziomie sam tez grasz słabo majac 88 winow i 114 porazek nie rozumiem sensu zakladania tego tematu

Dlatego ze gra slabo jego team nafedowal mfke 19/2k2exql.jpg

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Okulary kupione?

@CoDAW

O kurde, zapomniałam, że jestem ślepa. :/ 

---

Sugerowałam się "klasyczną" nie "rankingową" i nie zauważyłam tego brązu i lp. Sorka. 

Opublikowano

Z tego co widze to grasz slabiutko jak na swoją dywizje, kda slabe, win ratio okolo 40%, srednio 10-11 razy padasz na gre.

Sam grasz slabo a narzekasz na team.

Opublikowano

"Każdy jest w dywizji, na którą zasługuje." Jak chcesz szukać winnego spójrz na siebie.

Aha :D czyli to jego wina ze team robi mu 1/8 czy 0/7? jedno wielkie pierdolenie ;) 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nie mam nic do tych ci grają w brązie, o ile nie narzekają na swój team.

Miałem okazje zagrać parę gier w tej dywizij, ciężko jest przegrać jeśli w miare coś się umie.

Wyjść z tego to żaden problem jeśli ma się trochę pojęcia o grze.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...