Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje, wolny czas PSP

232

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam. zastanawiam się nad kupnem jakiegoś pochłaniacza wolnego czasu.

1.Czy psp 2004-3004 bedzie odpowiednie. 

2.Czy na psp jest dużo gier i czy można je sciągać z neta ? 

3.Jaki jest najlepszy soft do PSP 

4. Czy 220zł za psp w dobrym stanie, bez uszkodzeń zadrapań i z 3 grami,etui to dużo czy mało ? 

5. Polecacie coś w podobnych pieniądzach do zabijania czasu ? 

.

Opublikowano

­1. 3004 to jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza, wersja.
2. Na PSP jest bardzo dużo gier, można je ściągać po przerobieniu psp.

3. Wydaje mi się, że 6,20 jest najlepszy.

4. Bardzo mało.

Opublikowano

Jak dobrze poszukasz do możesz kupić xboxa 360, dużo lepsze od psp.

Opublikowano

Jak dobrze poszukasz do możesz kupić xboxa 360, dużo lepsze od psp.

4. Czy 220zł za psp w dobrym stanie, bez uszkodzeń zadrapań i z 3 grami,etui to dużo czy mało ? 

Jak znajdziesz coś w tym przedziale cenowy jeśli chodzi o X360, i będzie on działał, to gratuluję.

Ale wracając do tematu. PSP to już legendarna konsola, i trochę stara. Ale ma ogromną bazę gier. Na pewno coś dla siebie znajdziesz. Niestety, gry już na nią nie wychodzą, więc cóż.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

1. Obydwie wersje konsoli są solidne. Jednak jeśli chcesz przerobić konsolę, to 2004 będzie odpowiedniejsza.

2. PSP ma ogromną bibliotekę gier, każdy powinien znaleźć coś dla siebie. I tak, gry można "ściągać z neta".

3. Ja osobiście miałem 6.20 PRO i nie narzekałem.

4. To taka średnia cena, aczkolwiek teraz da się wyhaczyć dobry egzemplarz za niższą cenę. Ja 2 lata temu kupiłem przerobione psp 2004 z kartą pamięci 8 gb, etui i 3 grami za 250 zł.

5. Jakoś nic nie przychodzi mi do głowy.

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Jak znajdziesz coś w tym przedziale cenowy jeśli chodzi o X360, i będzie on działał, to gratuluję.

Ale wracając do tematu. PSP to już legendarna konsola, i trochę stara. Ale ma ogromną bazę gier. Na pewno coś dla siebie znajdziesz. Niestety, gry już na nią nie wychodzą, więc cóż.

On nie napisał, że szuka czegoś w przedziale cenowym 220zł dokładnie, tylko spytał czy się opłaca dawać tyle za psp. Dzięki za gratulację, bo dokładając mniej niż 100zł na allegro można znaleźć xboxa 360 jaspera, oczywiście w starej wersji, ale wersja z tą płytą jest prawie tak mało awaryjna jak slim, zresztą można dużo poczytać na xboxforum. Jeśli chciałbyś slima to dokładasz około 110zł, i masz konsole, pada, zasilacz i kabel hdmi. Nie będę podawał aukcji bo jest to tutaj raczej zabronione. Xbox 360 raczej później Ci się znudzi niż psp, a gry też są dużo lepsze.

Opublikowano

On nie napisał, że szuka czegoś w przedziale cenowym 220zł dokładnie, tylko spytał czy się opłaca dawać tyle za psp. Dzięki za gratulację, bo dokładając mniej niż 100zł na allegro można znaleźć xboxa 360 jaspera, oczywiście w starej wersji, ale wersja z tą płytą jest prawie tak mało awaryjna jak slim, zresztą można dużo poczytać na xboxforum. Jeśli chciałbyś slima to dokładasz około 110zł, i masz konsole, pada, zasilacz i kabel hdmi. Nie będę podawał aukcji bo jest to tutaj raczej zabronione. Xbox 360 raczej później Ci się znudzi niż psp, a gry też są dużo lepsze.

Ja sprzedałem ostatnio Slima 250 GB na gwarancji z całym wyposażeniem + Gra Forza Horizon za 450 zł. Więc moim zdaniem warto kupić taką konsolę niż psp a różnica jest ogromna.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Hey!

Należy wspomnieć jedną rzecz... PSP jest konsolą przenośną. Przypuszczam, że autor tematu wybrał akurat PSP bez przyczyny.

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Hey!

Należy wspomnieć jedną rzecz... PSP jest konsolą przenośną. Przypuszczam, że autor tematu wybrał akurat PSP bez przyczyny.

Możliwe, ale jeśli szuka czegoś do domu to dużo lepszym wyborem będzie xbox 360.

Opublikowano

1. Szukaj modelu 300x, lepszy wyświetlacz ma,

2. Są i można,

3. Różnicy nie robi, każdy soft możesz przerobić,

4. Normalna cena, można poszukać taniej 'okazji' jakiejś,

5. Nintendo dsi/dsi xl, także można grać na piratach a na moje ta konsola ma o wiele lepszych gier niż psp.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...