Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

[Jo-Angielski] Przetłumaczenie "Pare" Zdań


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Panda:

 

Giant Panda is a mammal prey bear family. Today is protected because of the high risk of extinction, which is due to its low fertility and limiting the areas available for it.

 

This animal eats mainly bamboo shoots, despite its predatory nature, does not shrink from the eggs and rodents. In addition, eats fish, and honey and herbaceous grasses. Panda them very much and most of the time during the day is devoted to acquiring food. Mammal occurs in Asia, is a type of sandpiper. They live from 20-30 years, within 5-6 years to reach sexual maturity. Grow at 1.2 to 1.5 meters, the tail reaches 13 cm, weigh within the limits of 75-115 kg. Panda hair is white or yellow and black trim. Well on all fours with his head bowed toward the bottom, can also stand on two legs, perfectly climbs trees.

 

The main cause of extinction of the panda is a great business man, who did not hunt in order to have its fur. Currently, high risk is the destruction of their environment, that is, deforestation and extinction of bamboo. Another reason is the low fertility and high mortality of young.

 

2. Tygrys:

 

 

A tiger is a large predatory mammal belonging to the family cat. Today is a protected species, threatened by extinction due to the killing of tigers by humans.

 

These animals are predominantly found in Asia, many of these wild cats are found in India, where the animals are considered sacred. Tigers can reach up to 3 meters in length and weigh over 300 kg. Fingers tigers are ended in sharp claws that can hide and pull if necessary. Claws are its biggest weapons. It is a very strong animal, moves well and sneaks, even running at a speed of 60km / h, is also an excellent swimmer. He jumps very high and very far away, holding his prey in its mouth. Tiger also has a well-developed teeth. Its most developed sense is hearing, and smell it is not so. This predator is also able to recognize the shapes in the darkness. Coat color depends on the subspecies and the season. Most are yellow or red- orange with black stripes, the belly is white, there are also white, black and blue. Animal is carnivorous and feeds on everything, regardless of size.

 

Tiger is the greatest threat to man. Trot on these animals because of their fur and for the Chinese folk medicine. In addition, the man kills the predators because of their attacks on humans. Their natural hazards are other animals that defend themselves against death from the clutches of predators oarz high mortality among young tigers.

 

3. Polarny niedźwiedź

 

Polar bear is a species of mammal, belonging to the family of bears, is a mammal prey. Polar bear living areas covered with snow. Place of occurrence of this mammal is the Arctic. It is an endangered species.

 

The bear has a thick, shaggy fur, and a good layer of fat that protects them against the cold. Animal hair is usually white or cream shade. Coat color helps him in the hunt, and hiding a very good camouflage, the older the bear's fur becomes more yellow. This does not alter mammal fur. The bear has small ears and short tail. It is huge and very strong. With the streamlined shape, very good swims. Perfect feel both in water and on land. These are animals who like a lonely life, and spend most of their time near the edges. They live from 15-18 years.

 

Polar bear has an excellent sense of smell, and is typically carnivorous mammal (also a threat to humans, located in its coverage.) Diet consists mainly of seals, but it also eats birds, crabs, young walruses, and sometimes even other bears and reindeer. It is also very aggressive and dangerous, can kill its prey with one blow of foot.

 

The period in which it bears to breed around April and May, females care for young for two years. Because of the climate warms, there is a risk of extinction of this species. .

 

Tłumaczone na szybko. Może być źle ^^.

 

@Edit: Dodałem twój 3 tekst ( nie mam pewności czy dobrze :])

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...