-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz

Pytanie
CrosscutElf
CrosscutElf
Witam,
Przewertowałem trochę forum w dziale z oprogramowaniem, przekopałem internet, pytałem na kilku innych portalach.... . I nic.
Dlatego piszę tutaj
Poszukuję programu, który dawał by możliwość tworzenia ikonek na pulpicie, jednak nie takich zwykłych, mianowicie chodzi mi o to aby po najechaniu na taką ikonkę wyświetlał się panel z innymi ikonkami z możliwością ich kliknięcia. [Mam nadzieje, że zrozumiałe :>]
Wyjaśnię bardziej :]
Chcę mieć względny porządek na pulpicie, jednak jest wiele programów, które używam i od każdego mam skrót na pulpicie w postaci ikonki. Potrzebował bym program który dawał by mi możliwość utworzenia ikonki na pulpicie, i po najechaniu na nią otwierało by się okno w, którym miałbym możliwość dodawania własnych ikonek.
Tak wiem...
Mam możliwość utworzenia folderu w, którym będą skróty
, ale nie interesuje mnie folder, ponieważ trzeba w niego wchodzić i po uruchomieniu czegoś trzeba zamykać, ów folder, dodatkowo jak dla mnie takie foldery są mało atrakcyjne.
@Edytowany
Naprawdę nikt nic nie wie :?
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.