Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Poszukuję aplikacji/programu - organizacja pulpitu, ikonek.

CrosscutElf

Pytanie

Opublikowano

Witam,

Przewertowałem trochę forum w dziale z oprogramowaniem, przekopałem internet, pytałem na kilku innych portalach.... . I nic.

Dlatego piszę tutaj ;)

Poszukuję programu, który dawał by możliwość tworzenia ikonek na pulpicie, jednak nie takich zwykłych, mianowicie chodzi mi o to aby po najechaniu na taką ikonkę wyświetlał się panel z innymi ikonkami z możliwością ich kliknięcia. [Mam nadzieje, że zrozumiałe :>]

Wyjaśnię bardziej :]

Chcę mieć względny porządek na pulpicie, jednak jest wiele programów, które używam i od każdego mam skrót na pulpicie w postaci ikonki. Potrzebował bym program który dawał by mi możliwość utworzenia ikonki na pulpicie, i po najechaniu na nią otwierało by się okno w, którym miałbym możliwość dodawania własnych ikonek.

Tak wiem...

Mam możliwość utworzenia folderu w, którym będą skróty :D, ale nie interesuje mnie folder, ponieważ trzeba w niego wchodzić i po uruchomieniu czegoś trzeba zamykać, ów folder, dodatkowo jak dla mnie takie foldery są mało atrakcyjne.

@Edytowany

Naprawdę nikt nic nie wie :?

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...