Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia cs go

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich , otóż mam do was pytanie ponieważ całe życie grałem na ustawieniach w cs go (wideo) na 4:3 i tak pacze że wszyscy profesjonaliści graja na 16:9 1080p. tylko że jak ja klikam te 16:9 i nie mam 1080 tylko 720p i mam takie paski w pizdu na dole i to mi troche przeszkadza, jezeli kupilbym monitor 144 hz no nie ? to by mi sie pomniejszyl ten pasek na dole czarny ? i ustawił na 1080p ? i czy to wgl zalezy od monitora ? bo teraz mam 60 Hz.

Pozdrawiam

imetin_logo.png

Opublikowano

Pierdolety że będzie miał tak na monitorze 60hz. "Hz" jest to częstotliwość odświeżania, jaką masz kartę graficzną? Ze stajni AMD czy GeForce?

Opublikowano

Pierdolety że będzie miał tak na monitorze 60hz. "Hz" jest to częstotliwość odświeżania, jaką masz kartę graficzną? Ze stajni AMD czy GeForce?

masz racje zapomniałem o tym ze to częstotliwość.

Karte mam słabą geforce 210 512 mb, jeżeli kupiłbym 2gb karte r7 260x to nie mialbym tego szitu ? wytlumacz mi to ktos bym był wdzięczny. (+ like)

imetin_logo.png

Opublikowano

Otóż każda karta ma swoje sterowniki, w nich możesz mieć ustawione że: Ekran jest dopasowany do proporcji ekranu, jest dopasowany tak że masz czarne paski na dole lub po bokach.

Wszystko to jest w ustawieniach karty graficznej w sterownikach. Jak wiemy że masz geforca to czy masz zainstalowane NVIDIA control panel?

Opublikowano

Otóż każda karta ma swoje sterowniki, w nich możesz mieć ustawione że: Ekran jest dopasowany do proporcji ekranu, jest dopasowany tak że masz czarne paski na dole lub po bokach.

Wszystko to jest w ustawieniach karty graficznej w sterownikach. Jak wiemy że masz geforca to czy masz zainstalowane NVIDIA control panel?

tak mam , i co mam ustawiac dalej ? 

imetin_logo.png

Opublikowano

Wchodzisz jak dobrze pamiętam w wyświetlacz>dostosowanie rozmiaru pulpitu(?) i masz tam skalowanie. Wybierasz opcje które ci odpowiadają.

Opublikowano

zrobiłem tak jak na zdj http://screenshot.sh/oB5uHQcRIcbvXi nie mam pasków już na monitorze ale gra spłaszczyła sie i wszystko inne bo płaskie takie , czy jezeli kupilbym monitor wiekszy to by dzialalo dobrze? to teraz mam 17.3 cala a wiem ze sa szersze w bok to dzialalo by wszystko ladnie ? :D ten moj monitor ma z 9 lat...

imetin_logo.png

Opublikowano

a sram na to nic nie działa jak powinno albo spłaszczone albo paski po bokach nie da rady na tym monitorze zrobic bo to 17 cali tylko a jezeli ustawie to mi sie albo ekran spłaszczy albo paski. 

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...