Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]"Zgłaszone".

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, oto moja propozycja:

wynagradzać osoby które zgłaszają użytkowników którzy naciągają regulamin. Osoby takie działają na korzyść forum co pozytywnie wpływa na forum. I np. po 50 zgłoszeniach(oczywiście tych poprwanych, nie takich: oo zgłosze dla punkcika.) otrzymywać np. -% z paska czy jakolwiek inna nagroda.

Opublikowano

jeśli raportujesz to możesz ubiegać się o % ujemne.

Raportuje jakiś czas, w sumie jeśli widzę, że trzeba-skąd mam wiedzieć kiedy mogę napisać? Taki punkcik przypisany na profilu byłby oczywisty-mam 50pkt to piszę.

Opublikowano

Dokładnie, aktywne raportowanie oraz udzielanie się w dziale ­korzystnie na niego wpływa. 

@kVkis musisz samemu zdecydować. Moderator nie gryzie, jeśli go zapytasz i się nie zgodzi nic się nie stanie.

Opublikowano

Dokładnie, aktywne raportowanie oraz udzielanie się w dziale ­korzystnie na niego wpływa. 

@kVkis musisz samemu zdecydować. Moderator nie gryzie, jeśli go zapytasz i się nie zgodzi nic się nie stanie.

@QuarK ale to byłoby ułatwienie dla wszystkich: moderator nie ma takich wiadomości, a użytkownik wie kiedy może się starać o takie coś.

Opublikowano

@QuarK ale to byłoby ułatwienie dla wszystkich: moderator nie ma takich wiadomości, a użytkownik wie kiedy może się starać o takie coś.

Zacząłby się SPAM i nabijanie raportów, moderator widzi kto wysyła zgłoszenie i może on określić czy aktywnie to robisz czy nie. Napisz mu na PW, jeśli nie wiesz jak się do tego zabrać pisz do mnie, a ja mu to przekażę. ;)

­

Opublikowano

Jak uważasz, że dużo raportujesz to możesz napisać do moderatora. Jak moderator uzna, że Twoja raporty przyczyniają się do utrzymywania porządku w dziale to na pewno Ci ściągnie jakieś %. Chyba taki sposób wystarczy ;)

Opublikowano

Zbędne i zbyt łatwe narzędzia do oszukiwania. Zdecydowanie nie. Tak jak napisali koledzy, wystarczy napisać do Moderatora działu.­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­

r3ePj8E.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli zautomatyzujemy ten system to stworzy to zbyt duże pole do oszustw. Obecnie moderatorzy weryfikują prośbę o zdjęcie % za raporty i jeśli pomoc faktycznie jest znacząca to zdejmą ci oni parę punktów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...