Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać mody na Craftserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serverze z hostingu Craft Serve mam do wyboru silniki:

CraftBukkit

Spigot

Standard Snapshot\

Standard

CraftBukkit

Chciałem wgrać mody, ale na żadnym z tych silników chyba sie tego nie da zrobić.

dokładniej chciałem wgrać yogbox'a

Wiek toś czy można jakoś wgrac te mody   ?

Opublikowano

W ofercie bez limitu masz również forge, który umożliwia wgrywanie modów na serwer. Jeżeli masz dostęp do FTP możesz spróbować podmienić silnik na ten z paczki yogboxa, a następnie dograć resztę paczki. Możesz również napisać do ich BOKu z prośbą o jej dodanie, ponieważ powinni ją dodać z tego co piszą przy ofercie.

Jeśli brakuje jakiegoś silnika lub paczki modyfikacji, którą chciałbyś użyć, skontaktuj się z nami. Postaramy się dodać silnik, który potrzebujesz.
Opublikowano

W przypadku ofert Grass niestety nie ma możliwości wyboru silnika forge jak również nie jest oferowane wgranie nowego silnika przez nich. Także możesz próbować podmienić silnik przez FTP, ale nawet jeżeli Ci sieto uda to bardzo szybko zostanie on usunięty i zastąpiony silnikiem z ich oferty dla tego pakietu,

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHudini16

Na mineserv.eu możesz zakupić serwer już za 10zł miesięcznie z możliwością wgrania własnego silnika. Innym rozwiązaniem może zakup oferty premium na craftserve lub bez limitu na pukawce.

Opublikowano

Wszędzie da radę, gdzie masz dowolny silnik do wybrania. Nie brałbym Craftserve, bo są to "nielimitowany RAM" i gdy ktoś przesadzi, to potrafią być problemy z maszyną. Po prostu zbyt popularne hosty.

Jak już decydować się na coś za 30zł, to brałbym CraftHost.pl, zdecydowanie lepiej mi się korzystało, niż z Craftserve, który wywalił maszynę na 11 dni i nie dostałem odpowiedzi w sprawie problemu. Nie polecam tego

hostingu nikomu, kto chce cokolwiek tak brać.  Z tego, co wiem, to YogBox nie jest lekki, więc zadbałbym o coś lepszego, niż serwer za 5zł.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...