Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rengar na top.

Fast Muerte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko , szukam jakiś porad do rengara.

Zastanawiam się czy warto nim grać , jak tak to podajcie + i - .

Jego oneshot combo , jakieś runki na niego specjalne czy coś? 

jaki build vs full ad postac jak riven , jak grać vs tank ( też o build chodzi ) 

i jak robić to combo ? 

Q, E, W, Hydra, in mid air then finish with a second Q

u pridestalkera to znalazłem ale jak on robi to combo ? q/e/w i w środku lotu dobić drugim q ? 

nie rozumiem po prostu jak on zrobił  te combo q/e/w i w srodku lotu walnal jeszcze q.

Może ja to źle interpretuje , proszę o pomoc ! :>

Fast Muerte :>

Opublikowano

Combo oneshot robi się tak :

Stackujesz furię żeby mieć 5 stacków,włączasz ulta,odpalasz wzmocnione Q,w locie jednocześnie E,W + hydrę i ziomek jest martwy :)

Jeżeli nie ma się jeszcze tyle dmg żeby zdjąć na jedno wzmocnione Q to wlatujesz na wzmocnionym E,stunujesz typa i wtedy wywalasz w niego W,AA,Q,AA,Hydra i też powinien zlecieć,dotyczy to bardziej early/mid game'u.Zapomniałbym,oczywiście odpalasz jeszcze youmuu ;p

Co do sposobów gry Ci nie pomogę bo Rengara gram raczej w jungli nie na topie.

Co do buildu to gdy nie mają tanków :

Warrior,tiamat ( kupujesz tiamat i hydrę kończysz dopiero jako ostatni item ) ioniany,youmuu,infinity i phantom dancer.

Na tanków :

Warrior,tiamat,ioniany,youmuu,last whisper,infinity.W late buty możesz zamienić na phantoma.

Mam nadzieję,że chociaż trochę pomogłem :P

Opublikowano

Najlepiej pooglądaj streamy ryan choi lub na youtube zobacz jak on gra na różne matchupy.

Jak już poznasz teorie to pozostaje ci tylko grać, grać i jeszcze raz grać.

Ogólnie rengar jest jedną z takich postaci, która jest ciężka do nauki ponieważ nie wybacza błędów, popełnisz jeden mały błąd i nie żyjesz.

Dlatego musisz się nauczyć kiedy możesz się wbić i na kogo, bo praktycznie jak kogoś nie zabijesz na combo to jesteś martwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...