Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] DivineWorld

KrisSxHakieR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc serwer stoi już dwa tygodnie i wiele się tam zadziało, a dyskusji nadal nie widzę. Więc czas ją rozpocząć.

Co myślicie o administracji serwera? O tym, że @Lajk wybiera osoby na stanowisko GM sam z siebie. Administracja zmienia się co kilka dni, co chwile nowa osoba na forum ma range administratora. Serwer tonie w bugach, rozdawanie itemow przez gm etc.

Sama atmosfera serwera wydaje się w porządku, gdyż czekało na niego ponad 1k osób i prawda, ale nie całe 900 tam gra.

Myślę, że gdyby Lajk zorganizował ogarnięty team co już powoli mu się udaję (nowy technik - Unknown) serwer ma jeszcze przyszłość.

Co Wy o tym myślicie? :)

Opublikowano

Szczerze to Divine za swojego żywotu było mniej pobugowane niż to teraz . Ogólnie dziwię się, że tam jeszcze ktoś gra . Tak czy inaczej wstyd w ... robić reaktywacje a wcześniej bete a bugów jest więcej niż było kiedyś + nic nie dodali od siebie . Amatorka totalna + jeszcze ten item-shop (200 ziół za 3zł chyba ) 

Opublikowano

Server zbugowany, tak samo jak IS 1zł - 100sm bylo tak przez 1 dzien ludzie nakupowali w chu* ulepek, nie polecam :)

Opublikowano

To co się działo i się dzieje to jakaś patologia ;x Codziennie nowa administracja, bugi itp.

Tutaj co dzien bez kitu jest nowa administracja :D zamiast zrobić dobry team to dodają kogoś kto przyliże im chwile dupe :D

Opublikowano

Start - wszystko spoko, ddosy się zdarzają każdemu.

Później - Cyrki z ItemShopem, Navi, zmieniający się team co 1 dzień, wyciek, nowe bugi itd...

Koniec - Dopiszemy za jakiś czas + s2.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać zabawę na serwerze? Z tego co widzę, to opinie sa raczej przeciwne, ale jako że Polska to kraj w którym mało ludzi potrafi wyrazić własną, nikim nie kierowaną krytykę, to wiadomo - większość typu "ch*jowe 2/10" nawet nie czytam. Jeśli nie, to może mi ktoś "rozrysować' sytuację na serwerze?

75217085885568519449.png

Opublikowano

to serwer na gotowcu

administracja nie ogarnia co robi

nie polecam.

tu się zgodzę. 

Syf zbugowany i tyle, to nie ten divine co byl kiedys.

raczej już nikt nie postawi starego divine a szkoda.

Moim zdaniem serwer byłby fajny, gdyby przysiadli i nad nim popracowali dość długo, a nie gdzie są bugi oraz błędy. Gdzie technik jest co tydzień nowy, a obecny wyjechał na Madagaskar. Moim zdaniem wszystko dla $$ i nic więcej. Bo wiadomo że dużo ludzi z ciekawości wejdzie jak się spodoba zaczną grać, ale to nie jest to samo co dawny divine. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

To nie jest stary Divine ale także nie odskakuje od starego (poza ilościami bugów). Co prawda Lajk wybiera osoby na stanowisko sam z siebie ale cóż. 

LQyn8jq.png

Opublikowano

­

Opłaca się zaczynać zabawę na serwerze? Z tego co widzę, to opinie sa raczej przeciwne, ale jako że Polska to kraj w którym mało ludzi potrafi wyrazić własną, nikim nie kierowaną krytykę, to wiadomo - większość typu "ch*jowe 2/10" nawet nie czytam. Jeśli nie, to może mi ktoś "rozrysować' sytuację na serwerze?

Jeżeli masz cierpliwość do zmiennej administracji, nieletniej administracji, banowanie bez powodu, pomoc administracji kolegom/znajomym, oraz nie będzie Ci przeszkadzać exp na mapie 124lv do 180 gdzie spoty są WSZYSTKIE zajęte, a pilnują ich 250 lvl z eq maru to zagraj.

Osobiście gram tam, ale poważnie szukam nowego, stabilnego, z ogarniętą i dorosłą administracją.

Divine się skończyło, każdy głupi wejdzie - takie moje zdanie.

Opublikowano

Licznik na stronie podkręcony czy faktycznie taka liczba osób grających? :D

Kto obecnie siedzi w administracji (bo nie chce mi się zakładać konta na forum <_< )?

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

­

Licznik na stronie podkręcony czy faktycznie taka liczba osób grających? :D

Kto obecnie siedzi w administracji (bo nie chce mi się zakładać konta na forum <_< )?

Licznik nie jest podkręcany, bo faktycznie dużo osób tam gra.

Co do administracji to ciężko powiedzieć, bo jest cały czas inna, aczkolwiek aktualnie;

HA - Lajk

HA - Unknown

GM - Kuba

Podoba Kuba to kuzyn Lajka, dlatego też ma on gm.

Opublikowano

Wbiłem na chwile, pograłem. Jakoś serwer mnie nie wciągnął, prezentacja też wiele ciekawego (jak dla mnie) nie pokazała. Taki tam zwykły serwer, nic specjalnego.

Opublikowano

Słaby serwer po tygodniu się znudził. Na starcie szło wbić na psach 100 lvl... i ten bug na 250. Lajk zatrudnia techników którzy niby coś umieją ale się opierdalają. Nie polecam!

Zastanawia mnie jedno jak licznik nie kręcony to skąd mają tyle graczy ? Reklamy jakiejś nie ma dużej a gra 1k osób...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Reklama jest.. Thail, Legal, Liar, Erion (kiedyś) i kilku innych ytberów.

Poza tym serwer stary i znany..­

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­Zdecydowanie nie polecam.. dostałem od administracji eq a po ukazaniu tego w świetle dziennym zostałem zbanowany.. :)

Bezradność dzieci :)

r3ePj8E.png

• 2 lata później...
Opublikowano
20 godzin temu, PafloBM napisał:

Brakuje tego starego divine,  bez zbędnych kostiumow, petow..

Mamy nadzieje, ze ktos przywroci wkoncu klasyczne divine. ;]

A no brakuje, też bym zagrał :)

Opublikowano
Dnia 14.01.2018 o 11:33, `Mentos napisał:

A no brakuje, też bym zagrał :)

Zapytaj Perserge czy chce ze mną zrobić divine XDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...