Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod i czyszczenie konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na samym początku zaznaczę, że temat ma potwierdzić lub zaprzeczyć mojej tezie, nic nikomu nie zarzucam!

Gram ze znajomymi na PLu od dłuższego czasu, jeden z nich pojechał na 2-tygodniowe wakacje, po powrocie zastał wyczyszczone do zera konto. Oczywiście grał na KamerModzie, wirusy czy inne zewnętrzne keyloggery raczej nie wchodzą w grę - Kaspersky czuwa :)

Więc tu moje pytanie, czy ktoś jeszcze z Was miał podobny przypadek i czy czasem KM nie zapisuje sobie pasów do kont.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za rozwianie moich wątpliwości.

Opublikowano

Witam!

Na samym początku zaznaczę, że temat ma potwierdzić lub zaprzeczyć mojej tezie, nic nikomu nie zarzucam!

Gram ze znajomymi na PLu od dłuższego czasu, jeden z nich pojechał na 2-tygodniowe wakacje, po powrocie zastał wyczyszczone do zera konto. Oczywiście grał na KamerModzie, wirusy czy inne zewnętrzne keyloggery raczej nie wchodzą w grę - Kaspersky czuwa :)

Więc tu moje pytanie, czy ktoś jeszcze z Was miał podobny przypadek i czy czasem KM nie zapisuje sobie pasów do kont.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za rozwianie moich wątpliwości.

To nie wina kamermoda po prostu. Ojebali go to ojebali. 

Kamerowi nie chciałoby się okradać kogokolwiek, zwłaszcza, że nawet nie ma czegoś takiego w modzie jak zapisywanie loginów i haseł.

Opublikowano

Tego już nie wiem, niektórych ludzi po prostu okradają, a oni nie wiedzą jak. 

Mogę ci przyrzec, że to na milion % nie wina kamermoda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...