Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuArcheon Season 9 EXP 6 x

maciocio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc panowie chcialem opublikowac server MuOnline oczywiscie jest to nie moj server tylko bardzo dobrze sie zapowiada i chcem go opublikowac 416online graczy

-Exp 6x

-Reset na lvlu 400 i dostajemy 300pkt za 1reset

-Online Wcoin system wymieniamy czas za Wcoiny + Vote System

Duzo nienapisze na temat servera poniewaz wystarczy ze sami poczytacie ja wklejam tu linka lapcie ;)

-http://site.muacheron.com/season9/

Opublikowano

ja bym z checia zagral od startu ;p tak jednka juz gra sie to czy ;p moze na innej edycji ;p za pozno napisales o tym troszke;p

pozatym nie wiem jakim cudem od 3 lipca na takim expie koles wbil juz 15 resow :P chyba ze seale pandy itd . mnie troszke jednak to nie przekonuje ;p low exp to low exp ;p a oni jada ta topka jakby grali na przynajmniej 300 + expa :P

Opublikowano

W piątek startuje exp x1000 tego serwera ale tysiąc doświadczenia to trochę sporo, tj. za szybko jak na nowe wersje. A wakacje przecież długie :)

Zastanawiam się nad tym serwerem właśnie, a także nad takim co startuje tego samego dnia. Jednak ten drugi rozpoczyna się godzinę wcześniej albo później i ma x75. Publikację dam za chwil parę, chyba, że już coś jest. Serwer to PlayDaco.

Opublikowano

dawajcie niegadajcie oni maja full Buffy na expa wykupione ja tez mam juz 10 resow i nie jestem GMasterem to proste kupisz bostery i szybcie jwbijesz 400 na reset

zrobimy polska guild i bedzie gittasnie :)

Opublikowano

Trzeba pamiętać, ża za kilka godzin startuje server z expem x1000. Szybka, niezobowiązująca zabawa na nowej wersji w MuAcheron.

Trochę za duży exp jak na taką wersję ale na szczęście godzinę wcześniej startuje PlayDaco (x75- publikacja temat niżej), dlatego dzisiaj kaŻdy znajdzie coś dla siebie.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...