Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skalowanie okna serwerów

bozowpozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kupiłem wczoraj CS GO i chciałem sobie pograć jak za dawnych lat na private serwerach. Jednak jest mały problem ze skalowaniem okna wyboru serwerów, po włączeniu okno było wielkości 1/10 ekranu, mogę je rozciągnąć ale literki są tak małe że kompletnie nic nie widać. Jak to naprawić?

Pozdro,

bozo

post-1405664-0-81958700-1436139040_thumb.png

Opublikowano

Są jakieś opcje do tego? Bo jak przeciągam oknem w jedną i w drugą to literki  nie zmieniają wielkości.  Za pierwszym razem jak w to wszedłem to całe okno było w samym rogu malutkie jak 1/10 tego co widać na screenie z malutkimi literkami. Powiększyłem okno serwerów przeciągając ale literki pozostają małe.

Opublikowano

Dzięki Mateusz#

Może nie jest do do końca satysfakcjonująca odpowiedź ale przynajmniej działa :)

Nie da się jednak pograć na natywnej rozdzielczości?  :P

Poniżej screen pokazujący jak to wygląda po zmniejszeniu rozdzielczości na 2048x1152

post-1405664-0-75493000-1436175869_thumb.png

post-1405664-0-65630800-1436175957_thumb.jpg

Opublikowano

Twórcy CS:GO (jeszcze) nie przystosowali go do takich wielkich wielkości dlatego przy takiej rozdzielczości jest nieskoordynowana wielkość liter.

Opublikowano

No trudno, trochę to dziwne bo cała gra śmiga jak trzeba na rozdzielczości 5k, problem jest tylko z tym oknem prywatnych serwerow.

Dzięki za odpowiedzi,

Bożo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...