Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo hell

OnlyGetRekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo hell to rzekome miejsce w drabince rankingowej z którego się nie da wyjść.

To, że w jednej gierce trafiło Ci się coś takiego to nie znaczy, że jesteś w elo hell.

Mówi się trudno, gra się dalej.

P.S. Zmień build.

giphy.gif

Opublikowano

Full ad lee.. to jest dopiero elo hell :D

Pewnie moglem tez zbudowac sie pod hp zeby mi vayne bila po 500  <3

Elo hell to rzekome miejsce w drabince rankingowej z którego się nie da wyjść.

To, że w jednej gierce trafiło Ci się coś takiego to nie znaczy, że jesteś w elo hell.

Mówi się trudno, gra się dalej.

P.S. Zmień build.

Wiem ze sie sklada inny no ale co moglem zrobic majac ashe i takie singeda ktory w 1.30 oddal first bloda : ) pozostalo mi tylko bawic sie ze straconego czasu :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Pewnie moglem tez zbudowac sie pod hp zeby mi vayne bila po 500  <3

Zestaw "Anty Vayne" = Randuin, Frozen Hearth i Thornmail. Na Lee złożenie FH raczej się nie opłaca, więc sunfire się kłania.

­

Opublikowano

Kupił konto, zgłosiłeś go ? A i sam nie jestes lepszy.. Full ad leesin b***h pleas

@Edit

dlaczego grałes z platyna skoro jestes silver 2 xD? Jestes w silverze dlatego ze trolujesz :-:

Opublikowano

Lee z hydrą na jungli to jest urodzone "elo hell" a co do panów sojuszników to ewidentnie trollowali bo patrząc na gierkę to max 25 minuta była i zwykły gracz nie może mieć statów 1/18 bez samowolnego dawanie się zabijać ^^

Opublikowano

Kupił konto, zgłosiłeś go ? A i sam nie jestes lepszy.. Full ad leesin b***h pleas

@Edit

dlaczego grałes z platyna skoro jestes silver 2 xD? Jestes w silverze dlatego ze trolujesz :-:

W sezonie 4 bym wbil platyne ale jak wbijalem golda (seria z s1 do g5 ) dostalem cydowny team robiacy 0/7 :* i w 3 dni spadlem do s4 : ) wiec skonczylem grac rankedy zeby sobie nerwów nie psuć czekam na bol dupki ;3.Nie gralem z platyna poprostu mi platyny do teamu dopiera:-).Znajac takich ludzi jak ty to bys wyszedl z silvera nawet tarickiem pod ad albo soraka adc :D 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nic dziwnego, że wydaję Ci śię to Ellohellem skoro masz 10/10 kiedy drużynie "oodałeś" 6 fragów to ciężko carrować. Carrowanie nie polega tylko na zabijaniu..

Opublikowano

Przestan plakac, ze masz slabe teamy, bo jakbys gral dobrze to po jakims czasie bys wyszedl bez problemu.

Tak w ogole to na normalach ludzie trollują czesto bo im nie zalezy na wygraniu a jak ci to przeszkadza to idz graj rankedy bo tam kazdy chce wygrac.

Opublikowano

Przestan plakac, ze masz slabe teamy, bo jakbys gral dobrze to po jakims czasie bys wyszedl bez problemu.

Tak w ogole to na normalach ludzie trollują czesto bo im nie zalezy na wygraniu a jak ci to przeszkadza to idz graj rankedy bo tam kazdy chce wygrac.

Oj tak szczegolnie na 1,200 elo chca ludzie wygrac  xD  jak bym nagrywal wszystko jakims programem to z 10-30 odcinkow dziennie  do brazowych mysli by bylo 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Po prostu enemy było lepsze... nie wiem na c*uj te pierdzielenie o szopenie....

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Po prostu enemy było lepsze... nie wiem na c*uj te pierdzielenie o szopenie....

k2exql.jpgAshe oddawala kille specjalnie : )"lepsze" 

2qa0gx.jpg]

Kolejne pro plejsy:D przeciwnicy tez byli lepsi ? 

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...