Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić ?

dragon514

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! 

No to tak, do wydania mam około 60k urki.

Wyposażenie:

27 lf3

11 pp

15 bo2

4 irki i 4 flaxy

Moje pytanie, co kupić ?

500.png

Opublikowano

Kup sobie peta jak nie masz, wyexp go do 8 lvl i kup mechanizm zbierania surki, za kredyty licytuj irki, jeśli masz premke to dokup do peta jeszcze kamikaze (jeśli masz premke) i leć na szalone kubiki, mi się udało zarobić w 3h 70k urki na nich

Opublikowano

Kup sobie peta jak nie masz, wyexp go do 8 lvl i kup mechanizm zbierania surki, za kredyty licytuj irki, jeśli masz premke to dokup do peta jeszcze kamikaze (jeśli masz premke) i leć na szalone kubiki, mi się udało zarobić w 3h 70k urki na nich

Pet? Rly?

Siemka ! 

No to tak, do wydania mam około 60k urki.

Wyposażenie:

27 lf3

11 pp

15 bo2

4 irki i 4 flaxy

Moje pytanie, co kupić ?

Dokup jeszcze jedno B02, resztę wydaj na PP.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Pet? Rly?

pet, zbieracz surek ->palka -> wrota -> urka, cdd, klucze, ew. havoc/lf4/hercules, 2 dni po 5h godzin na palce i masz 1 zete = 50k urki, 25 kluczy (które otwierasz na evencie na zeusa) 50 cdd i szanse na havoca, a havocki to i tak będzie musiał kiedyś skompletować. + jeśli ma to kamikaze i premke to co 2 tygodnie ma te szalone kubiki, na których można zarobić 20-30k uri na godzine.

Opublikowano

pet, zbieracz surek ->palka -> wrota -> urka, cdd, klucze, ew. havoc/lf4/hercules, 2 dni po 5h godzin na palce i masz 1 zete = 50k urki, 25 kluczy (które otwierasz na evencie na zeusa) 50 cdd i szanse na havoca, a havocki to i tak będzie musiał kiedyś skompletować. + jeśli ma to kamikaze i premke to co 2 tygodnie ma te szalone kubiki, na których można zarobić 20-30k uri na godzine.

Przypuśćmy, że będzie zbierał te 5h bez żadnego zestrzelenia z strony przeciwnika (takiego serwera ze świecą szukaj) to raczej nie będzie zbierał te 5h, ze względów oczywistych, a nawet jeżeli już to tylko jedna zeta i co dalej? Ma tak codziennie zbierać? Podsumowując, że może zbierać boxy na których też można tyle wycisnąć, a podobno nawet więcej to z 25 kluczy to niestety jakoś na dobre łowy bym nie liczył + 50*300 = 15000 urki. po prostu mnóstwo tego CDD ciekawe czy mu na zakup jednego ulepszenia starczy.

Niech sobie tego pet'a kupi, ale zapomniałeś napisać, że to nie jest takie przyjemne.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Najpierw musisz złożyć stara full elitkę, czyli max lf-3, max napedy i max bo-02. Jak to kupisz to ładuj w profil pilota oraz peta ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...