Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryze, ban rate?

Arychats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wróciłem do ligi legend w mainuje ryze. Pytanie czy banują go w silverach, goldach,platynach ? Zagrałem parę rund i jest dalej op po zmianie go.

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Odpal się, tak mówię cheatach i Ryze działa (mówiąc działa mam na myśli win ratio~ 79-85%) na niskim diamencie.
Polecam.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Bo rok temu byłem akurat w platynie 4. A jak teraz mam staty po 30/5 jak wbijam 30 lvl to będzie to jakoś brane pod uwagę przy graniu tych pierwszych 10 rankedow ? Bo na op.gg jak patrzę to mam coraz wyzsze mmr gry z każda rozegrana runda. Wiem że tam mmr jest wyssane z palca.

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Masz tam wyższe mmr, bo na normalnych wzrasta wraz z ilością wygranych gier i nie zależy od dywizji, dodatkowo wbijasz wyższy LvL .

Opublikowano

D1 pick or ban, najbardziej broken postac.

oLPtO0S.png

First blood na 3 lvl gwarantowany

Opublikowano

D1 pick or ban, najbardziej broken postac.

Dodany obrazek

First blood na 3 lvl gwarantowany

Też mam podobnie na 27 meczy mam 22 wygrane xD. Jeszcze troszkę bardziej dał mi zrozumieć skille kubon w poradniku do ryze.

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

W wyższych dywizjach jest częściej banowany ,wzrost jego ban ratio strasznie się zwiększa ,na low elo to przecież "pentarina kerina" ulti i gra wycarrowana KAPPA ,na niskim elo da się go pick'ować bez problemu,zabawa zaczyna się w okolicach d1-chall'a ,nie wiem jak tam w chall'u aktualnie bo dawno tam nie grałem ,bo boostuje konta i nie przekraczam d1,więc nie powiem ci jak "tam" jest ,ale możesz po obserwować ban ratio gry innych etc ,spytać się możesz @Eryk ,z tego co mi wiadomo chyba on pogrywa w chall'u

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

W wyższych dywizjach jest częściej banowany ,wzrost jego ban ratio strasznie się zwiększa ,na low elo to przecież "pentarina kerina" ulti i gra wycarrowana KAPPA ,na niskim elo da się go pick'ować bez problemu,zabawa zaczyna się w okolicach d1-chall'a ,nie wiem jak tam w chall'u aktualnie bo dawno tam nie grałem ,bo boostuje konta i nie przekraczam d1,więc nie powiem ci jak "tam" jest ,ale możesz po obserwować ban ratio gry innych etc ,spytać się możesz @Eryk ,z tego co mi wiadomo chyba on pogrywa w chall'u

Nie gram w challu ;x Zapytałem jednak i podobno zdarzy się open. W 80% przypadkach zbanowany, bo nadal op.

Opublikowano

O ile można wierzyć statystykom z lolkinga ryze na serwerze EUNE w tym tygodniu na rankedach soloq jest top 3 banem.

Ale w planktonie dawno go w sumie nie widziałem.

giphy.gif

Opublikowano

d2+ banują, free elo ryze :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...