Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Nickiem

Lasto Vorde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałem powrócić do LoL'a, lecz mam mały problem, bo mój nick jest zajęty.

Czytałem kiedyś artykuł, że nieaktywnym kontom resetują nicki i czy mógłbym napisać jakoś do supportu o to?

Koleś ma 6 lvl i 7 winów tylko na koncie i nie da się zobaczyć meczy.

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Chce normaly nick czyli Xxx Xxx bo potem nooby z reala nie beda umialy mnie dodac xD

To załóż inny nick, wykup RP'ki i zamienisz na jego bo inaczej się nie da. Nie przejmiesz nicku jego od tak.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To załóż inny nick, wykup RP'ki i zamienisz na jego bo inaczej się nie da. Nie przejmiesz nicku jego od tak.

Nawet jeżeli bym napisał do supportu?

To dajcie mi jakis proste dodatek do nicku xD

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

W zależności od długości nieaktywnego konta,takowy gracz w tym przypadku (jeśli "przejmie" ktoś jego nick" dostaje free reset'a nick'u ,nie wiem jak to jest z rp bo jak zmieniałem to zawsze na mój ;D i nikt takowego jak ja nie miał.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Takie nieaktywne konta są dopiero zmieniane po +/- 2 latach nieaktywności. Spróbuj coś zmienić lub czekaj na dezaktywacje tego konta, a napisanie do Rito może przyśpieszyć cały proceder-napisz, spróbuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...