Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał YT o serwerach minecraft?

Biumrk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o kanale na YouTube o prezentacji pluginów, konfiguracji serwera ITD. ITD.?

Coś podobnego do Treekta tylko on już za bardzo nie nagrywa.

Opublikowano

Jeśli rzeczy przedstawiane w filmach byłyby ciekawe, a zarazem przydatne to chętnie oglądałbym takie filmy. Ważne jest jednak, aby nie robić filmów na siłę, bo to przyniesie odwrotny efekt niż byś się spodziewał - widzowie opuszczą kanał jeśli zauważą coś takiego.

Opublikowano

Nie lepiej coś oryginalnego? Skoro są ludzie przedstawiający pluginy, bo znam wielu takich, to Ty zadziw publikę czymś innym :D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Jak dla mnie takie prezentowanie pluginów etc. było by dobre na początek, ale z czasem lepiej było by się przerzucić się na normalny gameplay.

Raczej nie jest potrzebna kolejna osoba, która będzie nagrywać gameplay gdyż jest to nieopłacalne. Nie wiem jak inni, ale mi nie chciałoby się oglądać kogoś takiego:"Witam w 45 odcinku minkraft sp, dzisiaj zbudujemy domek, który będzie można pobrać z linku w opisie" a budowla będzie zwykłym klocem z drewna. 

@top

Obecnie jeżeli chciałbyś coś osiągnąć na scenie youtubowej musiałbyś zrobić coś nowego lub zostać wypromowany przez kogoś większego. Nie wiem może jakieś poradniki do command blocków czy jak wcześniej wspomniałeś pluginów jednak jakiś bardziej rozbudowanych niż AuthMe.

Opublikowano

Jest wiele takich kanałow wiec raczej to sie nie oplaci... Np Treekt naprawde dobrze tlumaczy pluginy od kilku lat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...