Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe mmorpg.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z "dungeonówek" polecam Dragon Nesta. Gra ma już swoje lata, a grafika nie każdemu może się spodobać, ale myślę, że warto spróbować. Najlepiej jak grasz z przyjaciółmi, bo grając solo można zasnąć robiąc w kółko dungeony, na których ta gra jest głównie oparta. 

Opublikowano

Chodzi mi o coś bardziej świeżego. Najlepiej coś co ma ~ +/- 3miesiące. Dynamiczna walka, ulepszanie ekwipunku, niezłe walki pomiędzy graczami. Nie musi to być dungeonówka ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Black Desert tylko nie wiem czy dostaniesz się na jakąś betę i nie orientuje się czy w ogóle jeszcze jakaś jest. Twórcy C9 :)

Apropo C9 wiesz może jak wygląda sytuacja z populacją na serwerach? Dodano kilka klas i chciałbym sprawdzić.

Opublikowano

Black Desert tylko nie wiem czy dostaniesz się na jakąś betę i nie orientuje się czy w ogóle jeszcze jakaś jest. Twórcy C9 :)

Apropo C9 wiesz może jak wygląda sytuacja z populacją na serwerach? Dodano kilka klas i chciałbym sprawdzić.

Graczy dalej jest sporo lecz w większości to starzy wyjadacze z max lvlem i ekwipunkiem. Gdyby nie te 60 lvlve na start to może sytuacja byłaby inna.  Zapewne połowa graczy odeszła ponieważ nie mieli co robić.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...