Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AW] Jak zmienić rozdzielczość w plikach gry ?

Gość Logistic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś pliczek w którym mogę ręcznie zmienić rozdziałke gry bo po zainstalowaniu jej wysklakuje mi komunikat na monitorze "Out of range", samego steama współdziele ze znajomym i być może kolega grał wcześniej i zapisała się większa rozdziałka, której mój monitor niestety nie obsługuje. Proszę o pomoc. 

Opublikowano

Jeżeli gra ma ustawioną za dużą rozdzielczość że aż się gra nie włącza to czasami przy takim problemie wystarczy ustawić taką samą rozdzielczość w monitorze jak w grze i wtedy zmienić na taką która ci pasuje.

Lub inaczej można napisać/zadzwonić do znajomego z prośbą o zmianę tej rozdzielczości :)

Opublikowano

Jeżeli gra ma ustawioną za dużą rozdzielczość że aż się gra nie włącza to czasami przy takim problemie wystarczy ustawić taką samą rozdzielczość w monitorze jak w grze i wtedy zmienić na taką która ci pasuje.

Lub inaczej można napisać/zadzwonić do znajomego z prośbą o zmianę tej rozdzielczości :)

Ty umiesz czytać? Mam ustawioną maksymalną rozdzielczość monitora (jak wszyscy praktycznie), więc jak geniuszu mam ustawić jeszcze większą? 

Opublikowano

Tyle to ja się domyśliłem. Wiem gdzie jest folder z AW tylko nwm który plik wybrać, a jeżeli nie wiesz to po co się udzielasz? 

Opublikowano

6735814361967211389275.jpeg 

coś takiego znalazłem i jak tu mam zmienić rozdziałke?

Opublikowano

Otwórz za pomocą Wordpada następnie kliknij ctrl+F i wpisz r_mode i potem jak ci wyszuka wpisz upragnioną rozdziałkę.Jeśli w wordpadzie bedzie to samo pobierz notepad++

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...