Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do csa

TornadoS12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką myszkę polecacie do cs'a? do 150zł.

Jaka jest różnica między myszkami steelseries kinzu v2 a v3?

Może Razer Deathadder?

Opublikowano

Ja osobiście,mogę śmiało polecić kilka myszek,wszystkie które wymienię miałem okazje testować i są one godne polecenia :) 

1.http://procpu.pl/p/1544/27582/steelseries-kinzu-v3-biala-myszki-gaming-strefa-gracza.html

+ Myszka bardzo przyjemna,leży w dłoni,precyzyjna.

- Łapie brud,podatna na upadki.

2.http://procpu.pl/p/1544/15266/steelseries-kana-cs-go-myszki-gaming-strefa-gracza.html

+Te same co powyżej.

- Mała możliwość zmiany DPI w myszce fabrycznie (Można zmienić w programie Steelseries),również łapie brud,boczne klawisze często się mogą "Miss click"

3.http://procpu.pl/p/1544/5749/roccat-lua-myszki-gaming-strefa-gracza.html

+ Bardzo duży komfort grania,równie precyzyjna.Tania jak na sprzęt Roccata :) 

- Ja osobiście korzystałem przez miesiąc i nie zauważyłem żadnych minusów !

To wszystkie myszki jakie mogę ci polecić do tej kwoty.

Opublikowano

polecam deathaddera :D pieknie sie na niej gra 

Pisze to koles ktory na 50 fpsach nie moze grac 

k2exql.jpg.ANTY WARN xDD:Kinzu v3 pewnie jest lepsza bo ma v3 a v2 ma v2 kapa

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ja mam obecnie bloody v7, gram z 800dpi, 2.9sens, podkładka steelseries mini i mam globala... Ale chce zmienić swój styl gry i mieć niskie sensivity, i myszkę, która nie ma dodatkowych przycisków, jest symetryczna i dobrze leży w dłoni! :)

Opublikowano

No to kana v2 pasuje idealnie. Po bokach masz tylko po 1 przycisku, sensor się nie gubi, dobrze się sprawuje przy szybkich ruchach na niskim dpi (gram sens 2.2 i 400dpi), jest symetryczna, kabel masz oplocony fajnym materiałem, pozłacane USB, duże teflonowe ślizgacze, tania, dobry materiał.

Opublikowano

Jest obecnie na allegro wyprzedać właśnie tej myszki steelseries kana.

Ostatnie pytanie, ponieważ kolega mówi, że ta myszka ma rodzaj optyczny, i, że nie nadaje się pod moją przyszłą podkładkę (steelseries QcK+).

Czy to prawda?

Opublikowano

Tak czytam te posty i sie troche smieje, ludzie nie znacie sie na sprzecie to cicho, nabijajcie posty na tematach "jakie skiny kupic, pomuszka".

Kinzu v2 i v3 róznią sie sensorem, oba maja strasznie słabe sensory. Do 150zł jest jeden sensowny, ciekawy wybor - CM Storm Alcor, za 140zł znajdziesz. Mysz na wiele lepszym sensorze niż kinzu v2/v3 lub kana - avago 3090 (chyba kana v2 też ma ten sam sensor i jest 50zł drozsza + jakosc wykonania myszek ss zostawia troche do zyczenia). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...