Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z misją "Panie Lasu" - nie znajduję śladów przez wiedźmińskie zmysły

velmont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z przejściem tej misji, a mianowicie nie mogę odszukać śladów Janka za pomocą wiedźmińskich zmysłów. Czy mógłby mi ktoś pomóc odnaleźć te ślady, bądź podpowiedzieć o co w tym chodzi?

Z góry wielkie dzięki smile.png

PS. Link do pliku z gry : yyyyyyyyyyyyy

Brak skanu. Milian.

Opublikowano

Właśnie o to chodzi ze wiem gdzie znaleść Janka, ale jak dojde do tego miejsca gdzie nalezy odszukać jego śladów za pomocą zmysłów to włączając je nie pokazuje mi śladów zebym zaczal poszukiwania, tylko mala lunete i nie moge kliknąc zbadaj ani nic podobnego i po podejsciu pod jaskinie gdzie sie on chowa nie moge go wywabic. Juz nie wiem co robic bo bez tego nie moge dalej ruszyc i sie zaczynam zastanawiac czy nie bede muszaial zaczynac od nowa bo to blad jakis :/

Opublikowano

W opcjach możesz ustawić, żeby na minimapie przy użyciu wiedźminskiego zysku były pokazywane miejsca które musisz zbadać.­

­

Opublikowano

Właczylem zmysły na minimapie, gadalem z malym chlopcem, doszedlem do miejsca gdzie mam zaczac szukac sladow janka, zabilem potwory, wlaczylem zmysly podszedlem do miejsca gdzie maja byc slady, i pokazuje sie tylko mala lupka a na czerwono tak jak zawsze cos sie pokazuje tak teraz nie pokazuja nic

Opublikowano

Lexus. a pamietasz moze o jaka misja chodzi? bo niby mam do zrobienia misja panie lasu od keiry metz, ale moze czegos jeszcze nie zrobilem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lexus. a pamietasz moze o jaka misja chodzi? bo niby mam do zrobienia misja panie lasu od keiry metz, ale moze czegos jeszcze nie zrobilem.

pewnie juz ci za wiele nie pomoge

ale musisz ukonczyc wątek z Baronem

Opublikowano

To raczej jest odwrotnie trzeba ukończyć tą misję aby skończyć zadanie od Barona polegające na odnalezieniu jego żony i córki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...