Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą grę wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­GTA San Andreas ze względu na niesamowitą fabułę. HL2 - nie, jeśli nie grałeś w 1. CS Source i Oblivion to cień poprzedników, są słabe. Terraria jest okej, lecz brak jej fabuły.

Opublikowano

GTA SA bo wiadomo nie od dziś że marzeniem każdego młodocianego polaka jest bycie gangsterem (DO TEGO KONIECZNIE CZARNYM BO BIALI -10 DO JARANIA ZIOŁA)

fajna fabuła i z*******a oprawa dźwiękowa :)

polecam Janusz Tramwaj Piętnasty

Opublikowano

Oblivion, bo jest długi i masz do niego multum modów i dodatków.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jedynie to oblivion i gta mogę polecić z tego co wymieniłeś. Obie gry zbytnio się nie nudzą co jest na+ w dzisiejszych czasach ;d Jeżeli grałeś już kilka/kilkanaście razy w gta to czas na obliviona "_"

IDcncno.png

Opublikowano

Terraria, całkiem ciekawa gra, z kwadracikow xD ogólnie moi znajomi też grają i polecaja

Opublikowano

Jeśli GTA SA, Ci się znudził to polecam Half-Life 2, jedyna prawilna gra z tej listy, oglądnij sobie jakiś filmik na YT, to zobaczysz.

Opublikowano

Terraria wciąga na długie godziny+ zajebiscie sie gra z kimś :) Dużo itemów, bossów, dodano trudniejszy tryb.

Opublikowano

Obek co prawda jest gorszy od Morrowinda i od Skyrima. Mocną stroną Olbiviona są na pewno ciekawe questy poboczne, których jest całkiem sporo. Co prawda jest w tej grze trochę kontrowersyjnych rozwiązań (np. level -scaling), ale zawsze można je sobie poprawić modami.

Opublikowano

GTA jest tutaj najbardziej rozbudowane, zawsze lubiłem pojeździć jakimś fajnym autkiem lub siać zniszczenie na ulicach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...