Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obejscie programow zabezpieczajacych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, autoIT pozwala min. na zasymulowanie ruchow w grach niestety czasami zdarza sie ze funkcja ktorej probujemy uzyc nie odpala sie. W jaki sposob programy zabespieczajacce sa w stanie wykryc ze uzywamy programu do symulacji a nie sami cykamy guziki?

Sory za jezyk z pod wodki z piwem ale nie mam dzisiaj mozgu

P.S wedlug mnie osoba ktora przeczytala 10 ksiazek na temat programowania + do tego aby utrwaic wiedze i byc w stanie w locie pisac programy za kazdym razem przy nauce pisala aplikacje i tak nie bedzie w stanie napisac bota do gry. To jest temat ktory jest odrebny co z tego ze zna perfekt skladnie danego jezyka to nie pomoze mu w napisaniu bota. Wkurwilem sie gdy zdalem sobie z rtego sprawe bo 5 laat temu gosciu tkory zachecal mnie do programowania powiedzial, ze to przyjdzie z czasem. Gdybym mu nie wierzyl to pewnie czytalbym w internecie artykuly strikte pod programowanie botow. Jezeli jednak tak nie jest to prosze podac mi argumenty przemawiajace za tym ze powinienem po tylu latach byc w stanie napisac bota do gry. 

Opublikowano

Cześć, autoIT pozwala min. na zasymulowanie ruchow w grach niestety czasami zdarza sie ze funkcja ktorej probujemy uzyc nie odpala sie. W jaki sposob programy zabespieczajacce sa w stanie wykryc ze uzywamy programu do symulacji a nie sami cykamy guziki?

Sory za jezyk z pod wodki z piwem ale nie mam dzisiaj mozgu

P.S wedlug mnie osoba ktora przeczytala 10 ksiazek na temat programowania + do tego aby utrwaic wiedze i byc w stanie w locie pisac programy za kazdym razem przy nauce pisala aplikacje i tak nie bedzie w stanie napisac bota do gry. To jest temat ktory jest odrebny co z tego ze zna perfekt skladnie danego jezyka to nie pomoze mu w napisaniu bota. Wkurwilem sie gdy zdalem sobie z rtego sprawe bo 5 laat temu gosciu tkory zachecal mnie do programowania powiedzial, ze to przyjdzie z czasem. Gdybym mu nie wierzyl to pewnie czytalbym w internecie artykuly strikte pod programowanie botow. Jezeli jednak tak nie jest to prosze podac mi argumenty przemawiajace za tym ze powinienem po tylu latach byc w stanie napisac bota do gry. 

Programy takie nie wykrywają tego, zazwyczaj nie symuluje się przycisków tylko wysyła pakiety. Jeżeli jednak program symuluje to zazwyczaj programy takie sprawdzają czy postać wielokrotnie wykonuje niemożliwe czynności dla graczy.

Co do nauki - wiedza to jedno, wykorzystanie jej to drugie, logiczne myślenie to trzecie. Oczywiście wchodzą tutaj jeszcze czynniki takie jak języki obce, matematyka, fizyka i innych rzeczy potrzebnych do konstrukcji danej aplikacji, ale bez tego da się przeżyć (google).

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...