Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z AWP

obryl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Poszukuje jakiejś mapki żeby dobrze nauczyć się grać z awki . Fajnie było by jakbyście też dali jakieś porady w jaki sposób mogę ćwiczyć nią grę oprócz DM

Z góry dziękuje za pomoc :) 

Opublikowano

Czemu ta komenda z filmiku "weapon_debug_spread_show 1" nie dziala :D?.

na jaka chcesz tak zeby ci sie dobrze gralo

Ja polecam od siebie 400 dpi w myszce 2.0 w grze i 5/11 chyba w Windowsie :) 

Opublikowano

Dpi jak najmniejsze. Najlepiej takie żebyś ruchem w lewo dajmy np. od środka podkładki do jej końca obrócił się o 180 stopni. Ogólnie to tylko dm'y pomagają w ćwiczeniu awp. Liczy się reflex i precyzja :P

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Gry z AWP nauczysz się jedynie na DM. Na botach to nie ma sensu, gdyż jest za łatwo. Spróbuj ze znajomym, który ma podobną rangę do Ciebie. W warsztacie Steam zapewne znajdziesz coś dla siebie.

Bywalec
Opublikowano

Przede wszystkim musisz wyuczyć się jednej podstawowej rzeczy bez której ani rusz - zwiększa ona efektywność strzelania z każdej broni, ale przy awp najbardziej to widać.

W momencie kiedy jesteś w ruchu (przykładowo podchodzisz na zoomie z awp trzymając A) to przed oddaniem strzału musisz ułamkowo poruszyć się w przeciwnym kierunku (czyli idąc za przykładem przycisku A przed strzałem wciskasz dosłownie na ułamek sekundy D). Jest to spowodowane tym, że twoja postać "leci" dalej przez ułamek sekundy nawet jak się zatrzymasz skutkuje to znacznie większą niecelnością ze wszystkich broni i zazwyczaj nietrafionym strzałem z awp, jeżeli zaś wciśniesz przeciwny przycisk to "wyhamujesz" i twoje kule polecą bardziej precyzyjnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...