Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka posatć jest najlepsza?

hikary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka postać jest najbardziej op? Jeżeli wg. taka istnieje.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Przed patchem najbardziej op postacią był na pewno Ilidian w momencie w którym miał ułożony team pod siebie (Rehgar/Uther, Abathur + Illi). Bardzo mocny, szansa na wina wtedy była taka 40%. 

Obecnie będzie to Rzeźnik, najnowsza postać, która mając Uthera w teamie jest naprawdę potężna.

No i jeszcze Kael po 16 zaczyna miażdżyć. 

Opublikowano

Ostatnio grałem sporo Falstadem co o nim sądzicie? Mam aktualnie 11 poziom konta i bardzo przyjemnie mi się gra tą postacią, opłaca się go kupić? Dobry jest na rankedy? Ma ogromny DMg przynajmniej jak nim gram :D.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@Neema chyba na unranked, Nova ssie.

Obecnie najlepszy jest Rzeznik, ale juz niedlugo dadza mu nerfa.

Nova fakt nie nadaje sie do kazdej mapy w rankedach ale jak potrafisz nia grac to jest najbardziej op i praktycznie kazda postac zabije w ok 2sec na combo chyba ze robisz ja pod soak.

Opublikowano

Nova fakt nie nadaje sie do kazdej mapy w rankedach ale jak potrafisz nia grac to jest najbardziej op i praktycznie kazda postac zabije w ok 2sec na combo chyba ze robisz ja pod soak.

tym tokiem myślenia można uznać, że thrall to najlepsza postać, bo może zabić w 2s z dobrym buildem.

Opublikowano

Nova pod soak? Wtf? :D Pierwszy raz słyszę, nigdy nie widziałam.

Nova nie nadaje się do każdej mapy. Nadaje się to 3, kwestia tego jak nią grasz jest niezależna nawet na tych mapach. Nova/Zeratul to postacie ukrywające się, więc jest je widać. Na rank 1 ludzie już często patrzą  i widzą nadchodzącą Novę, nie wychodzą dalej niż trzeba, dbają o to by nie dostać właśnie tego combo. Poza tym każda osoba, która nawet nie umie grać jest w stanie kliknąć e -> aa -> q -> w -> aa. Totalnie nie polecam Novy. 

Opublikowano

Ja polecam Carryigan. Kerrigan

Skillerska + Trudne Combo + Duży dmg z Combo + Stun + przyciągnięcie + doskok + dobre dwa ulty + cycki + mega wyj****y w kosmos skin w sukni + hmmm rzadkość i ludzie często sobie na nią nie radzą.

Deadboy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...