Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nie grać z unrankedami?

YTPolishDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ponieważ wczoraj przez to że użytkownicy tego mpcforum zaczeli mnie wyzywac i spamowac pisze jeszcze raz ten temat ponieważ nikt mi nie pomógł :).

Gram w cs:go już dawno bym miał golda I no ale ciągle trafiają mi się nooby w teamie a w przeciwnej sami dobrzy...

Zanim zhejtujesz opowiem jak to się stało.

Gram sobie oczywiscie do turniejowego mi przerzuca noobow a do drugiej samych dobrych z awp itp z czego u nas wszystcy sobie biegaja z glockiem, negevem,albo scar-20 ( auto nooby )

Często się dzieje tak, że gra się zaczyna i słyszę dzieci które komentują go b go a i jak ich widzę jak biegną do awp z nożem to załamka...

A jak chcesz cos powiedziec to oczywiscie zaczynaja ciebie wyzywac i nie dadza ci powiedziec nic bo zaczyna pierdolic itp...

Tak samo z Polakami nie raz ale to zadkosc.

Gra startuje zabijaja innych nozem raz typa wywalilo bo mnie zabijal i bana 7 dni dostal, wszyscy sie kickaja i juz w 6-0 wszyscy siebie nawzajem wywalaja i same boty a ja zostaje ostatni z jakims typek i wtedy juz przeciwna druzyna sobie wbiega bo ma przewage liczebna.

Da sie temu jakos zaradzic? Jakis team moge znalezc? Nie piszcie ze w dziale gdzie szukasz ekipy bo napisalem tam miesiac temu i 2x juz pisalem nikt nie odpisal.

Posiadam range silver 4 ( byla elite master ale spadlem jak juz minelo 10 wygranych )

Trafiam na samych unrankedów raz dodalem kogos do znajomych dzieciaka co komentowal ja sie pytam ile ma lat a on ze 10... i gada mi ze gra w minecrafta i jest super.

Zanim napiszesz ze to moja wina ze gram jak noob to sie zastanów poniewaz zawsze ( no nie zawsze ) jestem top 1.

Probuje wybic sie z silvera od miesiaca i nic to nie daje...

Pozdrawiam.

Opublikowano

dużo daje np jak na początku postarasz się i wygrasz 2-3 mecze rzędu to wtedy i twój team bd grał lepiej bo przeciwnicy wtedy bd się wyzywać itp :) a po drugie mogę ci pomóc wyjsc ale nie za darmo :D mam MGE

Opublikowano

no ale jestes k***a slaby, jakim warzywem trzeba byc, zeby nie wyjsc z silvera, jakbylbys z*******y jak mowisz, to bys wbil golda na luzie, najpierw spojrz na siebie, idz na deathmatch i dopiero graj

Opublikowano

no ale jestes k***a slaby, jakim warzywem trzeba byc, zeby nie wyjsc z silvera, jakbylbys z*******y jak mowisz, to bys wbil golda na luzie, najpierw spojrz na siebie, idz na deathmatch i dopiero graj

Jak w 6 rundzie drużyna wyrzuca się i zostaje 2vs5 to nie bardzo można wygrać mecz, bo te boty są tak z*******e, że nie zawsze reagują na polecenia i padają po 20 sekundach ;-;

Opublikowano

Ja sam gram i dmg wbiłem oraz walcze o więcej czasem losuje warzywa, ale żeby siedzieć w silverze? Sam powinieneś zabijać prawie cały team przeciwny. Pewnie jesteś gównem i tyle <3. 40 fragów na mecz i masz win. Na silverze to nic trudnego. Jak na 2 kałachach normalnie wyciągam 30 fragów.

Opublikowano

Żeby kickować potrzebne są głosy na tak wszytskich graczy, więc co ty zwalasz na nich winę, że się wywalacie? xD Silver to jest naprawdę mierny poziom, 0 strzelania i myślenia, gold z resztą też jest podobny, i to, że pewnego dnia awansujesz do golda nie sprawi, że będziesz od razu lepszy

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Powiedz to haxom izak niestety mi nie pomaga ostatnio...

Opublikowano

Powiedz to haxom izak niestety mi nie pomaga ostatnio...

Takie trudno to pojąć ? to ci wytlumacze.Grasz jak gowno i dlatego wyjsc z silvera nie mozesz taka jest prawda innych nie obwiniaj.Grasz jak warzywo i wyzywasz od haxow :) proste proste? a teraz idz na MPCforum matha pograj miesiac wroc na mixy i moze wygrasz 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Jak w 6 rundzie drużyna wyrzuca się i zostaje 2vs5 to nie bardzo można wygrać mecz, bo te boty są tak z*******e, że nie zawsze reagują na polecenia i padają po 20 sekundach ;-;

słuchaj. np masz jakiegoś dauna w teamie lepiej go wywalić. dlaczego bo masz podwójne granie czyli grasz swoją postacią jak dedniesz zmieniasz kamere na bota i klikasz E i znów grasz w tej rundzie czyli masz jakby 2 zycia i wtedy jest łatwiej ja np jak mam jakiegoś słABEGO A PRZEGRYWAMY kickam go i mam x2 zycia :)

Opublikowano

1. Nie wyzywaj nikogo nawet jak mu się to należy . Czyli bluzgaj sobie w pokoju ale nie na nich ^^

2. Rób swoje czyli staraj się zabijać jak najwięcej ( prowadź drużynę bądź jak nie idzie rób za assasyna :D tu potrzeba +5 do skilla  ;)  )

3. Jeżeli już kogoś wywaliliście to wydawaj polecenia botowi np. pilnuj pozycji - gdzieś na respie żeby przetrwał trochę dłużej i potem go wykorzystaj .

4. Staraj grać się z jednym znajomym ( w dwójkę można lepiej prowadzić drużynę niż samemu - zawsze większe szanse na wygraną )

To tyle ode mnie z takich zasad które sam stosuję .

Teraz pytanie do cb :

1. Trzymasz poprawnie celownik ? ( na poziomie głowy?)

2. Masz jakieś pojęcie o kontroli full auto ?  ( ak47 , m4a1 )

3. Umiesz pestkować ? 

4. Znasz jakieś granaty na mapy które grasz ? 

5. Znasz nazwy miejscówek na mapach ? 

6. Myszka nie powinna być zbyt czuła ( trudniej wycelować w mniejsze obiekty ( mniejsza czułość = większa precyzja )

Jak spełniasz 6 tych pozycji powinieneś na spokojnie wygrywać 7/10 meczy. Oczywiście im bardziej rozwiniesz umiejętności tym lepiej będziesz zamiatał .

Najlepiej ogranicz się do max 3 map i na nich graj z tych łatwiejszych ( niski poziom skomplikowania map ) :

- Mirage 

- Cache

- Inferno

- Dust II

rmoiyq.png

Opublikowano

1. Nie wyzywaj nikogo nawet jak mu się to należy . Czyli bluzgaj sobie w pokoju ale nie na nich ^^

2. Rób swoje czyli staraj się zabijać jak najwięcej ( prowadź drużynę bądź jak nie idzie rób za assasyna :D tu potrzeba +5 do skilla   ;)  )

3. Jeżeli już kogoś wywaliliście to wydawaj polecenia botowi np. pilnuj pozycji - gdzieś na respie żeby przetrwał trochę dłużej i potem go wykorzystaj .

4. Staraj grać się z jednym znajomym ( w dwójkę można lepiej prowadzić drużynę niż samemu - zawsze większe szanse na wygraną )

Teraz pytanie do cb :

3. Umiesz pestkować ? 

6. Myszka nie powinna być zbyt czuła ( trudniej wycelować w mniejsze obiekty ( mniejsza czułość = większa precyzja )

Jak spełniasz 6 tych pozycji powinieneś na spokojnie wygrywać 7/10 meczy. Oczywiście im bardziej rozwiniesz umiejętności tym lepiej będziesz zamiatał .

Najlepiej ogranicz się do max 3 map i na nich graj z tych łatwiejszych ( niski poziom skomplikowania map ) :

- Mirage 

- Cache

- Inferno

- Dust II

Masz racje niech robi swoje potem bedzie w silverze 1 i beda ludzie przegrywac przez niego bo sobie sam chodzi swieta racja masz Plusa :D.Cachce inferno dust 2? prosze cie :D na silverach kazdy sie uczy grac na cachce poznaja itp :D, Dust 2? jeszcze lepiej tam graja dzieci dusta szczegolnie na silverze sraja sie dust dust dust a robia 5/15 powodzenia z dustem z wlasnego doswiadczenia (20 meczy solo na duscie 4 wygrane dziekuje dowidzenia" Inferno tak trafi do tt dostana po dupie 7/0 i bedzie wielki placz w tt a po 4 minutach beda sie zabijac na respie az do bana :3.Jedyna mapa to mirage 30 meczy 27 wygranych przypadek raczej nie.Co do 1 pkt jesli koles wychyla na np dluga z glockiem do awpki przez 5 razy to trzeba mu to wkoncu powiedzec ze jest debilem + zeby tam nie wchodzil xD? ma siedziec cicho jak koles oddaje kille za darmo.Co do tematu ogladnij jakis POV virtusow moze cos sie nauczyc  jak co robic w jakiej sytuacji co kupowac itp 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Naprawdę czytasz przez wiersze :) . Co do punkty 2 jeżeli masz team gdzie każdy robi co chce to należy ich jakoś nakierować na wspólną grę np. pójdzie sam ogarnie bombsite reszta zobaczy że : - o on coś umie może za nim pójdziemy  ( mała szansa ale wiesz warto próbować ) . Co do dusta masz rację ale ja ją wymieniłem ze względu na to że jest mało skomplikowana . 

Oczywiście można komuś powiedzieć że robi coś źle ale nie należy być nachalnym bo zacznie totalnie trollować .

rmoiyq.png

Opublikowano

Proszę o zamkniecie tematu, znowu wyzwiska po raz kolejny gowno itp 

Same silvery 12 letnie mnie obrazaja

2. Rób swoje czyli staraj się zabijać jak najwięcej ( prowadź drużynę bądź jak nie idzie rób za assasyna :D tu potrzeba +5 do skilla   ;)  )

Teraz pytanie do cb :

3. Umiesz pestkować ? 

- Mirage 

- Cache

- Inferno

- Dust II

Wiem ze maja temat zamknac ale ogarniam kontol z ak-47 5 typow zabilem jednoczesnie jak wlazlo na b dust II

tak na poziomie glowy

umiem pestkowac i reszta rzeczy takze, ogolem znam duzo trikow ze smokami ale i tak dzieci zaraz mi powiedza ze jestem silverem

Masz racje niech robi swoje potem bedzie w silverze 1 i beda ludzie przegrywac przez niego bo sobie sam chodzi swieta racja masz Plusa :D.Cachce inferno dust 2? prosze cie :D na silverach kazdy sie uczy grac na cachce poznaja itp :D, Dust 2? jeszcze lepiej tam graja dzieci dusta szczegolnie na silverze sraja sie dust dust dust a robia 5/15 powodzenia z dustem z wlasnego doswiadczenia (20 meczy solo na duscie 4 wygrane dziekuje dowidzenia" Inferno tak trafi do tt dostana po dupie 7/0 i bedzie wielki placz w tt a po 4 minutach beda sie zabijac na respie az do bana :3.Jedyna mapa to mirage 30 meczy 27 wygranych przypadek raczej nie.Co do 1 pkt jesli koles wychyla na np dluga z glockiem do awpki przez 5 razy to trzeba mu to wkoncu powiedzec ze jest debilem + zeby tam nie wchodzil xD? ma siedziec cicho jak koles oddaje kille za darmo.Co do tematu ogladnij jakis POV virtusow moze cos sie nauczyc  jak co robic w jakiej sytuacji co kupowac itp 

Nie bede w silverze I? 32 wygrane jakies pytania?

Pod obrazkiem widac ze podstawowka nie ma co robic w wakacje tylko pisac 123 jestes gownem ...

Ja sam gram i dmg wbiłem oraz walcze o więcej czasem losuje warzywa, ale żeby siedzieć w silverze? Sam powinieneś zabijać prawie cały team przeciwny. Pewnie jesteś gównem i tyle <3. 40 fragów na mecz i masz win. Na silverze to nic trudnego. Jak na 2 kałachach normalnie wyciągam 30 fragów.

Nawet mnie w akcji nie widziałes :) Gram lepiej od ciebie chociaz zaraz zleca sie komentarze ze dawaj pizdeczko itp pod p/w ale co tam, gimbusy zamiast siedziec i wyzywac idzcie na dwór... -.- czekam na wylaczenie tematu za spam...

znowu ty? kolejny raz wyzywasz...

post-1398660-0-42130400-1436127716_thumb.png

Opublikowano

Proszę o zamkniecie tematu, znowu wyzwiska po raz kolejny gowno itp 

Same silvery 12 letnie mnie obrazaja

Wiem ze maja temat zamknac ale ogarniam kontol z ak-47 5 typow zabilem jednoczesnie jak wlazlo na b dust II

tak na poziomie glowy

umiem pestkowac i reszta rzeczy takze, ogolem znam duzo trikow ze smokami ale i tak dzieci zaraz mi powiedza ze jestem silverem

Nie bede w silverze I? 32 wygrane jakies pytania?

Pod obrazkiem widac ze podstawowka nie ma co robic w wakacje tylko pisac 123 jestes gownem ...

Nawet mnie w akcji nie widziałes :) Gram lepiej od ciebie chociaz zaraz zleca sie komentarze ze dawaj pizdeczko itp pod p/w ale co tam, gimbusy zamiast siedziec i wyzywac idzcie na dwór... -.- czekam na wylaczenie tematu za spam...

znowu ty? kolejny raz wyzywasz...

Nikt cie nie obraza tylko pisze jak jest  B).On wbil solo DMG a ty z silvera nie mozesz wyjsc xD wiec raczej on gra 500% razy lepiej od ciebie :D mam 17 lat gimbem nie jestem h3h3 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Z tego co tu piszesz to grasz na poziomie globala....

Tak serio to ogarnij sobie 4 osoby do grania. Takich jak Ty jest od groma i jeszcze wiecej. Napisz chociazby w temacie "szukam osob do grania... " na tym forum.

W tej grze zgranie i komunikacja to podstawa. A jak wytrenujecie jakies smoke druzynowo, wejscia na bs to nawet strzelac nie bedziecie musieli umiec na tych rangach.

Opublikowano

@ YTPolishDesign chopie chodz zagraj zemną to ci powiem co jest błędem że ty siedzisz w sliver :) 1 vs 1? nie ma to celu że jestem lepszy czy coś chcę zobaczyć może akuarat dobrze grasz a trafiają ci się nooby.

Opublikowano

nie wierzę w to, że we wszystkich meczach trafiasz na ludzi, którzy się odłączają, albo zabijają z kosy. Musi być ku temu powód.

Generalnie nigdy nie wyzywaj nikogo w teamie, nie komentuj jego słabej gry i przegranej rundy, bo to tylko pogarsza sprawę i prowadzi do takich zachowań jakie wymieniłeś. Olej ich po prostu. Nie wiem jak to jest grać w silverze, bo nigdy takiej rangi nie miałem, ale staraj się trzymać po stronie tt blisko swoich i strzelaj głowy. Na poziomie silvera nie sądzę, aby był duży opór. Od strony gry nie będę pisał co masz robić, bo od tego są poradniki.

Opublikowano

to graj facety lub esea, mmy ssa po calosci, 64 tickrate, w kazdym meczu cheater

Faceit'y czy Esea - tam jest za duży poziom.

Najlepszym rozwiązaniem jak dla Ciebie to będzie gra drużynowa, gdyż gra solo mija się z celem.

W tym temacie możesz znaleźć osoby do gry:

http://www.mpcforum.pl/topic/1393447-szukasz-ludzi-do-gry-pisz-tutaj/

Drugim rozwiązaniem są DeathMatch'e etc.

Przed każdą grą staraj się ''rozgrzać" na serwerze społeczności bądź mapie z WorkShop'u.

Mapa z WorkShop'u:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=243702660

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...