Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Od wczorajszego wieczoru borykam się z pewnym problemem, otóż mimo że pingi mam ok, to co chwila gra mi laguje i wyskakuje okienko ,,wystąpił problem z połączeniem automatyczne rozłączenie za 30sek". Po chwili to okienko znika, gra przez kilka sekund działa normalnie i znowu zaczynają się lagi (mimo że ping jest w okolicach 60, gra się tak, jakby wynosił 900). W innych grach mam ten sam problem. Pomocy! Czym jest to spowodowane? Internet na kablu, stabilny, owszem nie jest za szybki (512 :<) ale pingi mam niskie i stabilne.

Opublikowano

Witam! Od wczorajszego wieczoru borykam się z pewnym problemem, otóż mimo że pingi mam ok, to co chwila gra mi laguje i wyskakuje okienko ,,wystąpił problem z połączeniem automatyczne rozłączenie za 30sek". Po chwili to okienko znika, gra przez kilka sekund działa normalnie i znowu zaczynają się lagi (mimo że ping jest w okolicach 60, gra się tak, jakby wynosił 900). W innych grach mam ten sam problem. Pomocy! Czym jest to spowodowane? Internet na kablu, stabilny, owszem nie jest za szybki (512 :<) ale pingi mam niskie i stabilne.

Pakiety ? Może masz uszkodzony router i coś nie styka.Ja miałem podobny problem tyle,że miałem do tego ping problem leżał po stronie routera chociaż na pierwszy rzut oka było wporzo.

Jeśli możesz zamień router chociaż na chwile u np.Kolegi weź jego router a on twój i zobacz czy ma ten sam problem co ty.

Lub zadzwoń do dostawcy czy nie ma jakiejś pracy konserwacyjnej lub awarii :) 

Opublikowano

Dzięki! jednak zanim to zrobie, przeskanuje komputer malwarebytes, Kaspersky znalazł jakiegoś trojana i coś w google chrome, ale nie sądze żeby to było źródłem problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...