Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowości nadchodzące w patchu 5.14

piotr978

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet 5.13 nie ma :D

te wieżyczki przypominają mi z gierki, tylko nie mogę sobie przypomnieć jakiej... 

Nowy interfejs fajny nawet, czekam aż go wprowadzą.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Kiedy nerf kalisty albo katy :3?.A teraz taki pytanie :D jesli mam huda z challengera pobranego z jakiejs strony to on bedzie dalej czy bedzie ten najnowszy? i czy bede mogl zainstalowac znowu tego huda z challlengera?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ta nowa mapa, nowy hud - fu, ohyda. 

Odnośnie buffu dla Eliski to rzeczywiście by się przydał, jednak Irelia to byłby chyba żart jakby otrzymała. 

Opublikowano

Kiedy nerf kalisty albo katy :3?.A teraz taki pytanie :D jesli mam huda z challengera pobranego z jakiejs strony to on bedzie dalej czy bedzie ten najnowszy? i czy bede mogl zainstalowac znowu tego huda z challlengera?

SIę chyba nie doczekasz kolego bo w 5.13 dostała buffy na E :D :D

Opublikowano

Nawet 5.13 nie ma :D

te wieżyczki przypominają mi z gierki, tylko nie mogę sobie przypomnieć jakiej... 

Nowy interfejs fajny nawet, czekam aż go wprowadzą.

Możliwe, że te wieżyczki przypominają Ci te z gry 'Strife' ;-)

@@@

Całkiem ładnie zapowiada się nowa mapka pod ARAMA, oraz HUD którego wyczekuje już od dłuższego czasu. Jestem również ciekaw buffów dla Eliski bo chciałbym żeby znów stała sie top tier junglerów, bo ogólnie dla mnie był to zawsze najlepszy jungler.

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Bardzo zabawne ,ale tam u was w plastiku 10 ,to na pewno zbyt mocny nerf na brain.lua poszedł KAPPA

@top Nic ciekawego...interesuję mnie jedynie ten abyss co z nim zrobią? ,co do ireli to byłaby kpina... nie ważne na jakim elo gram... ,to zawsze banuje 3 championów w którym takowa irelka jest 1st banem... jest zbyt silna... ,a w chall'u taka irelka ,to naprawdę przegięcie..

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nowa mapa fajnie pasuje lorowo do nowego championa, ale jednak będzie mi brakowało mroźnego klimatu z Howling Abyss. :( Zaś jeżeli chodzi o chrome pack dla Zeda, to w końcu jakiś ładny jest, pasuje. ;)

Daliby ten HUD już, bo nie mogę się doczekać. :D

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...