Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 zawiesza się po 5-10 minutach.

swistek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż niedawno zakupiłem i zainstalowałem sobie BF4,pograłem może z godzinkę i nagle gra scrashowała i wywaliło mi błąd directx,w tej chwili nie mogę wejść nawet do gry ponieważ gra crashuje mi po 5-10 min.,przeszukałem sporą część "internetów",zaktualizowałem sterowniki,directx,visual c++,net frameworka usunąłem wszystkie pliki w folderze z directx i zainstalowałem na nowo lecz nic nie pomaga,czy może ktoś z was zna sposób na ten błąd jak go naprawić (nie chciałbym ściągać wszyściutkiego od początku).

Proszę o jakąś pomoc,ponieważ szkoda mi pieniążków wywalonych w "błoto",z góry dziękuje i pozdrawiam ;)

CPU:i7 2600
GPU:GTX 550 Ti
RAM:16 GB. (dostępne 3.24)
System:Windows 7 Ultimate 32 bit.

[Wydaje mi się że nie jest to wina sprzętu]

Komunikat który wyskakuje

http://zapodaj.net/b711f9247e7bc.png.html

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Zrobiłem,pomogło,dzięki do zamkniecia ;)

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...