Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blokady za drophack

Drodzy gracze,

chcielibyśmy poinformować Was o postępach związanych ze zwalczaniem tzw. drophacka. W ostatnich dniach zablokowanych zostało kilkaset kont, na których wykryliśmy 'dodatek' tego typu. Nie będę wymieniał konkretnych nicków, ale sporo osób miało poziom 60+ (mam nadzieję, że już niedługo efekt tych blokad będzie widoczny na wszystkich serwerach).

Możecie pomyśleć 'to jakaś ściema, nikt z 60+ nie lata z DH!' - zgadza się, jednak nowe narzędzia umożliwiają nam łapanie nie tylko postaci, na których było wykorzystywane DH, ale również odbiorców zysku wypracowanego tą nielegalną metodą (DH).

Z uwagi na to, ze skrypt do zwalczania DH jest rozwiązaniem wprowadzonym nie tak dawno temu, cały czas jest dopracowywany... po co to piszę? Kilka dni temu wykryliśmy błąd w skrypcie, który przyczynił się do błędnego zablokowania niewinnych osób (wszystkie blokady nałożone do tej pory zostały ponownie zweryfikowane, a osoby zablokowane w wyniku błędu są już odblokowane), za co chciałbym przeprosić. Postaramy się aby taka sytuacja nie miała więcej miejsca.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.pl.

Edit Sorka Ale to powinno się znajdować w dziale support :P

To jest ukryta treść, proszę

To Link Do tego Tematu :P

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Ty wydropiłeś?

Czy ukradłeś :X

To jest różnica.

Dobrze że team w końcu coś z tym robi :)

A tak wgl to temat już taki był a nawet 2

CX7Rrj.png

Opublikowano

ehh mojemu kumplowi zbanowali sure wp 48 lvl i woja mentala 61 mieli eq +9

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Uczeń
Opublikowano

KU... NIBY SKRYPT SCIEMA JESTEM PROGRAMISTOM ZNAM STRUKTURĘ METINA NA WYLOT MOŻNA BY GO WYLONCZYC I TAK BY SIE NIE DOWIEDZIELI JAK TO SIE STALO DLACZEGO POPRAWCIE SKRYPTY TO POGADAMY A NA DROP HACKA MUSICIE POMYSLEC SAM WMYSliLeM JEDNEGO HACKA WIC MOŻECIE SOBIE POSsaC I TAK NIE ZNAJDZIECIE sPOSOBY NA HACKI NIE TACY JAK JA Próbowali TO zwalczać ZA CZASÓW KIEDY TEGO NIE LUBIŁEM ALE TO NA Marne SOM TACY HAKerZY ZE NAWET TE WASZE SKRYPTY NIE DZIAŁAJOM

P.S PRZpraszam za błey problemy z klawiaturo msPECJAlnie obklejona tasmami do proGRAOwania i obienia filmów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

o lol.... a mi nie zbanowali :D to chyba przez te moje modyfikacje :]

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

doi "P.S PRZpraszam za błey problemy z klawiaturo msPECJAlnie obklejona tasmami do proGRAOwania i obienia filmów" Widac po ortografi..

Mi zbanowali po IP sure 45 lvl s23 180kk.. ;-//

Opublikowano

będzie update na DH i nic znów nie zrobią przez rok -,-

zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...