Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z PandoraMt2 ?

boss131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co będzie z pandorą wyłączą czy też ją zostawią jak to jest ? Bo już widziałem że forum wyłączyli .

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Na zawsze? ohh. Pamiętam ten serwer grałem na nim od startu :) Kiedyś stalki były tanie, po 2kk -5kk ja wykupiłem ich pare, wykupiłem dużo fms i ribów bo szukałem odp. śr znudziło mi się wbiłem po półtora roku a tu bach, wybiłem się do 150lv :) Dobrze, że wszystko sprzedałem.

Opublikowano

Wyłączą 11 lipca. Admin napisał, że powodem zamknięcia serwera jest niska frekwencja graczy, na którą zresztą sam sobie zapracował.

Opublikowano

Wyłączą 11 lipca. Admin napisał, że powodem zamknięcia serwera jest niska frekwencja graczy, na którą zresztą sam sobie zapracował.

Chłopie... koleś 5lat trzymał serwer, wy to jesteście niedojeby takie, że aż mi was szkoda.

Serwer stał 5lat, żaden tyle nie stał i pewnie stał nie będzie, ale wam się tego nie da wytłumaczyć idioci :)

Idźcie zagrajcie na jakimś innym gównie co padnie po tygodniu, góra dwóch.

Bardzo mi przykro, że nie potraficie zrozumieć, że zajmowanie się serwerem to ciężka praca, wymaga cierpliwości, czasu i pasji. Nie ma o czym mówić.

Szkoda mi was ludzie, zamykają legendę po 5 latach, równo 5lat :) Wiecie ile to jest? Sporo.

Tyle ode mnie, dziękuje i pozdrawiam, wielki szacun dla technika/administratorów/gm'ów za zaangażowanie, pod koniec brakło czasu, nie ma się co dziwić.

9pn889.png

Opublikowano

Chłopie... koleś 5lat trzymał serwer, wy to jesteście niedojeby takie, że aż mi was szkoda.

Serwer stał 5lat, żaden tyle nie stał i pewnie stał nie będzie, ale wam się tego nie da wytłumaczyć idioci :)

Bardzo mi przykro, że nie potraficie zrozumieć, że zajmowanie się serwerem to ciężka praca, wymaga cierpliwości, czasu i pasji. Nie ma o czym mówić.

Szkoda mi was ludzie, zamykają legendę po 5 latach, równo 5lat :) Wiecie ile to jest? Sporo.

Tyle ode mnie, dziękuje i pozdrawiam, wielki szacun dla technika/administratorów/gm'ów za zaangażowanie, pod koniec brakło czasu, nie ma się co dziwić.

Nie bluźnij, nie wiesz co się tam działo, nie wypowiadaj się.

@ Stoi do 11 lipca.

Opublikowano

Ale wez nie spinaj dupy, ktos obrazil twojego kochanego administratorka i najezdzasz na wszystkich bez wiekszych powodow ;) Napij sie herbatki i uspokoj.

@topic

Nigdy nie lubilem Pandory, nie wiem co ludzie w niej widzieli, ale szacunek za tak dlugo stojacy serwer jednak sie nalezy. 11 lipca wylacza serwer ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...