Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak wypłacić te hajsiwo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś było tak, że musiałeś mieć kwotę powyżej 200-300 zł, żeby móc wypłacić. Teraz raczej nic się nie zmieniło.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Jeśli od początku nie miałeś połączonego konta z Google AdSense, to wydaje mi się, że jednak nic nie zarobiłeś.

Opublikowano

Ostatnio sobie wchodzę na zakładkę "Analtics" i patrze...

http://scr.hu/1m82/877tk

Jak mam to wypłacić oO? Proszę o szczęgółową instrukcję.

da  się to wypłacić. ja na przykład zrobiłem tak że wypełniłem w adsenese i google te dane do przelewu potem po usuwałem konta potem paczze na konto bankowe tak przypadkiem a tam cały hajs z youtuba :)

bo tam minium to można 300zł a jak usuniesz to ci wyślą cały hajs jaki masz bo muszą sie rozliczyć 

Opublikowano

ale mam partnerstwo w jakimś maker studio 3. Tam można od 25$,ale jest problem. Nie mam danych do logowania, co mam zrobić? Pisać do nich?

Opublikowano

Każdy partner ma inne warunki, są takie co można wypłacać od 5$, a są takie co od 100. Wybór partnerstwa jest ważny. Powinieneś po podpisaniu umowy dostać dane do logowania na stronie partnera, tam wszystkie dane i przede wszystkim ilość zarobionych pieniędzy. Dane z youtuba są błędne, zazwyczaj zawyżone. Po zebraniu odpowiedniej kwoty dzielisz zarobki z partnerem, zazwyczaj 50:50 lub 60:40 i wypłacasz na ustalone konto bankowe lub (zazwyczaj) paypal.

Wszystko powinieneś mieć w umowie, którą zapewne olałeś (y).

Opublikowano

Każdy partner ma inne warunki, są takie co można wypłacać od 5$, a są takie co od 100. Wybór partnerstwa jest ważny. Powinieneś po podpisaniu umowy dostać dane do logowania na stronie partnera, tam wszystkie dane i przede wszystkim ilość zarobionych pieniędzy. Dane z youtuba są błędne, zazwyczaj zawyżone. Po zebraniu odpowiedniej kwoty dzielisz zarobki z partnerem, zazwyczaj 50:50 lub 60:40 i wypłacasz na ustalone konto bankowe lub (zazwyczaj) paypal.

Wszystko powinieneś mieć w umowie, którą zapewne olałeś (y).

Nie masz co robić z życiem, że siedzisz ciągle na tym forum :v Tobie już podziękuję.

Napisałem do nich i już dostałem dane, temat zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...