Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do edycji wideo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam camtasia studio 8, łatwy programik z dużą ilością funkcji. Albo photoshop.

Opublikowano

@domin3p Photoshop jest to edycji zdjęć a nie filmów :P Do edycji filmów fakt, Camtasia Studio jest bardzo dobry, ale jeszcze lepszy jest chyba Sony Vegas. Albo MAGIX Movie Edit. Również dobry jest Corel Video Studio.

Opublikowano

@domin3p Photoshop jest to edycji zdjęć a nie filmów :P Do edycji filmów fakt, Camtasia Studio jest bardzo dobry, ale jeszcze lepszy jest chyba Sony Vegas. Albo MAGIX Movie Edit. Również dobry jest Corel Video Studio.

Jak to nie można obrabiać filmów w photoshopie? Oczywiście że można.. Ktoś Ci zapodał złe info.

Opublikowano

Jak to nie można obrabiać filmów w photoshopie? Oczywiście że można.. Ktoś Ci zapodał złe info.

Przyznaję tobie racje, nie wiedziałem o tym. Jednak nie jest to na tyle profesjonalne jak w tych programach które wymieniłem.

Opublikowano

@Ichigo^^ , @domin3p

Kolega prosi o darmowe programy, więc Fotoszopy,Wegasy i Kamtasie odpadają.

Łatwy i darmowy? Windows Movie Marker.

A tak serio:

LightWorks

KdenLive

ivsEdits LE

Opublikowano

Polecam camtasia studio 8, łatwy programik z dużą ilością funkcji. Albo photoshop.

photoshop mam na kompie ale nie wiedziałem że da się edytować video thx za rade .

@Ichigo^^ , @domin3p

Kolega prosi o darmowe programy, więc Fotoszopy,Wegasy i Kamtasie odpadają.

Łatwy i darmowy? Windows Movie Marker.

A tak serio:

LightWorks

KdenLive

ivsEdits LE

sprawdzę tę 3 można temat zamknąć dziękuje za podpowiedzi.

magix miałem ale jakoś słaby dla mnie i gdy już montowałem video wszystko ok a po renderacji to końcówka zawszę jakaś rozmazana albo brak obrazu. nie wiem może coś zle robiłem ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...