Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ezreal mid

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Wracam po 2 tygodniach przerwy(wakacje) i zauważyłem że jest jakaś nowa meta na ezreala ze smitem na midzie. O co w tym chodzi? :p

Opublikowano

Jak masz Smite, to możesz budować itemy z dżungli. W itemach dżungli został zmieniony item dla maga i teraz jest czaroostrzem, zamienia następny atak po użyciu zaklęcia w obrażenia magiczne, obszarówka i tam dodaje ileś tam %ap + chyba część bazowego autoattacku itd. W skrócie - dzięki temu itemowi jego Q jest magiczne i robi nawet ładny dmg, dobre do harrasu.

Opublikowano

Chodzi o to, że ten itemek ap do jungl jest OP. Składasz go razem z ludens echo i masz świetny poke :3

Opublikowano

@muzalk Tak. Q,W,E i oczywiscie r po drodze. 

Tylko nie skladaj lezki, bo to opozni 2 najwazniejsze itemy dla ezia ( luden echo i itemek junglowy )

@Morness Nie. W sie nie oplaca. W early i tak nic nie masz dmg i stoisz pasywnie na lane. Q pomaga farmic i ma wiekszy dmg, bo masz wiecej ad niz ap w early ;) Poza tym bjergsen wczoraj maksowal tez q pierwsze i zaoral gierke ;d

@Edit cos sie po*ebalo z up ;d Mialo byc do @Zakyio™  anie do cb morness ;d

Opublikowano

Tak, poza tym itemek jest tańszy od takiego lich bane o 800.

@MorN chodziło mi o maksowaniu Q, nie W - nie cytowałem autora.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...