Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Rock Global - Kilka pytań

Phenon4100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć planuję zakupić kostium klasyk na  Heavy tropera czy będę mógł założyć do niego iron maskę oraz pałki ? Bo np do "Giny" mogę założyć tylko pałki.

Wie ktoś co ile leveli dostajemy np więcej defa od kostiumu? (bonus)

Widziałem stary filmik gracza "Blondiii" pokazywał tam swoje różne bronie w tym xm8 i w tym xm8 był celownik taki jak w av50f, można sobie legalnie takie coś dać i czy wgl się jeszcze da? 

Opublikowano

Co do dwóch pierwszych pytań to Ci nie pomogę, bo nie używam żadnych kostiumów.
A co do xm8, to w nim jest już wbudowany celownik  :mellow: Po prostu klikasz prawym przyciskiem myszy i masz. Z tym że może różnić się wyglądem, bo chyba już nie wygląda jak w snajperce

Opublikowano

Co do dwóch pierwszych pytań to Ci nie pomogę, bo nie używam żadnych kostiumów.

A co do xm8, to w nim jest już wbudowany celownik  :mellow: Po prostu klikasz prawym przyciskiem myszy i masz. Z tym że może różnić się wyglądem, bo chyba już nie wygląda jak w snajperce

No własnie mam kropke a chciałbym taki jak w aw50f tylko nie wiem czy da się to zrobić i czy to jest legalne,to pozostaja jescze 2 pierwsze pytania z kostiumami 

Opublikowano

No własnie mam kropke a chciałbym taki jak w aw50f tylko nie wiem czy da się to zrobić i czy to jest legalne,to pozostaja jescze 2 pierwsze pytania z kostiumami 

@1361622928-U485574.pngPhenon4100

Istnieje takowa możliwość, poprzez edycję pliku items.bin. Jednakowoż jest przy tym dość sporo pracy, gdyż najpierw należy mieć w posiadaniu program pozwalający na jego dekrypcję i ponowną enkrypcję, w celu wniesienia i zapisania pożądanych zmian.. Ponad to niezbędne jest obejście pliku dsetup.dll, w którym znajdują się wszystkie sumy kontrolne - CRC (ang. Cyclic Redundancy Check). Warto także dodać, iż tego typu modyfikacje klienta gry, wiążą się z ryzykiem uzyskania permanentnej blokady konta.

Poniżej zamieszczam zrzuty ekranu, aby nieco uwiarygodnić to, o czym napisałem. ;)

t72yz4M.jpg

NEejT7P.png

Wszystkie kostiumy posiadają odrębne maski. W związku z tym, nałożenie maski przeznaczonej np. dla podstawowej wersji medyka, na kostiumie "klasycznym", będzie najzwyczajniej niemożliwe.

Tutaj załączam kolejny zrzucik:

K5B6t8I.png

Na drugie pytanie, związane z kostiumami, niestety nie jestem w stanie udzielić się odpowiedzi.

Opublikowano

Ok dzięki,ale Jake pisał,że niby się da założyć maske na klasyka,ale wołałem zapytać jeszcze tutaj.Jak ktoś wie jak jest z tymi bonusami to piszcie 

Opublikowano

NA klasyk meda da sie zalozyc maske. Palek sie nei da :l

co do bonusow to jest to czysta czarna magia, ktos musialby to zliczyc.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

NA klasyk meda da sie zalozyc maske. Palek sie nei da :l

co do bonusow to jest to czysta czarna magia, ktos musialby to zliczyc.

Dać się da, ale oczywiście nie każdą. Zresztą, co ja się będę rozpisywał... Na własne oczy widziałeś, jaki bałagan zrobiło DE z tymi maskami. xD  

Opublikowano

Dać się da, ale oczywiście nie każdą. Zresztą, co ja się będę rozpisywał... Na własne oczy widziałeś, jaki bałagan zrobiło DE z tymi maskami. xD  

Ta, ale w kazdym badz razie dostaje sie jedne za zombii i je akurat idzie bez problemowo zakladac. Jak tylko kilka osob ogarnia co oni zrobili z tym, wiec nie macmy mu w glowie :v ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...