Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mechanics: Vayne 0.27 nie castuje Q : c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all! Tak jak w temacie wszystko w tym skrypcie działa spoczko STUNY praktycznie takie wchodzą, że głowa boli lecz skrypt nie CASTUJE praktycznie Q wie ktoś może o co chodzi ??­

Opublikowano

@Marcoly Uważasz, że jest lepszy od ShadowVayne? Jeżeli nie, to czym niby różni się jego kod od Twojego. Przecież to ta sama zasada działania, optymalizacją?

Opublikowano

@Marcoly Uważasz, że jest lepszy od ShadowVayne? Jeżeli nie, to czym niby różni się jego kod od Twojego. Przecież to ta sama zasada działania, optymalizacją?

aroc juz nie zajmuje sie swoim skryptem jak wczesniej, poza tym vayne to moj main i wole miec skrypt dopasowany w 100% do mnie

Opublikowano

U mnie używa Q jedynie do ks, ale itak mam ustawione używanie Q w sac;r

no bo uzywa q tylko jak nie masz reborna, jak masz to musisz w nim ustawic lol

Opublikowano

to wlacz q w ustawieniach reborna

Ok pyka dzięki, a takie pytanie jeszcze trochę odbiegające od tematu,ale również dotyczące Vayne co aktualnie najlepiej maxować jako pierwsze Q czy W??

­

Opublikowano

Ok pyka dzięki, a takie pytanie jeszcze trochę odbiegające od tematu,ale również dotyczące Vayne co aktualnie najlepiej maxować jako pierwsze Q czy W??

­

Zawsze maxuje Q, na skrypcie popierdalasz jak pojebany i spamujesz Q - każda walka Twoja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...