Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące rang premium na serwerze skyblock.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące rang premium na serwerze skyblock.

Czego byście oczekiwali od takich rang oraz czego byście nie chcieli zobaczyć.

Z góry dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

­Chciałbym aby była tzw. "równia" między graczem "premium" (zwane VIP'em) a zwykłym graczem.

Nie chcę, aby osoba VIP (premium) będzie miała kit VIP z setem prot 4 i unbrea 3... Szaleństwo.

Chciałbym, aby VIP miał takie korzyści jak fly, home, back, strefa VIP (lepszy enchant, kilka rzeczy nie dostępnych dla zwykłego gracza itp.)

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć jedynie 1 rangę premium - VIP. Miałaby ona dostęp do specjalnego chatu dla VIP'ów, pokoju, w którym można enchantować rzeczy oraz posiadałaby większą wyspę z trochę lepszymi itemami.

Opublikowano

Płatna ranga nie powinna mieć dużej przewagi nad innymi dlatego proponuje jej dodać drop większy o 1% od dropu gracza, jakiś zestaw żelazna siekiera i kilof dostęp do specjalnego pomieszczenia z większym enchantem, większa ilość przedmiotów w skrzynce na starcie. Możesz również dorzucić możliwość użycia komendy /feed raz na jakiś czas.
Z pewnością nie chciałbym, aby płatna ranga miała dostęp do latania przez komendę fly lub diamentowe przedmioty.

Opublikowano

Lepsza wyspa przede wszystkim. Jeżeli gracz miałby dostać kamienne narzędzia, to taki VIP powinien dostać żelazne. Proponuję też sadzonki różnych drzew i roślin, dostęp do strefy VIP (expiarka, enchant itp.). Mam nadzieję że pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...