Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki do karty sieciowej

Disel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam laptopa samsung rc730 i nie poszukuję sterowników do karty sieciowej, ktoś sie orientuje gdzie takowe pobiorę? Dodam że nie wiem jaki mam model karty i nie wiem jak to sprawdzić :/

Opublikowano

Na stronie samsunga w supporcie 

Numer dokładny modelu masz napisany ( np : NP-RC730-S02PL  ) , wpisać w google albo w wyszukiwarkę na stronie supportu.

Jak jest kilka to instaluj wszystkie, któryś zadziała. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Chodziło mi o to ze nei znam modelu karty, no i własnie jakoś nie widzi mi sie instalowac wszystkich pięciu czy tam iluś sterowników :/

Opublikowano

Jezu, ale znasz model laptopa, czytać potrafisz chyba nalepki na spodzie laptopa albo pod baterią. Co dalej to napisałem. 

To już twój problem i producenta,  jeden laptop a kilka kart w możliwych konfiguracjach.  Jak ty sobie wyobrażasz że ci poda ktoś model kart skoro możesz mieć ich pięć w tym modelu ? po to są by zainstalować i dowiedzieć się która jest zainstalowana jesli w inny sposób nie potrafisz odczytać ( jest możliwe po id i szukać sobie na google w dokumentacjach sprzętu ) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...