Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nie grać z unrankedami?

YTPolishDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram w cs:go już dawno bym miał golda I no ale ciągle trafiają mi się nooby w teamie a w przeciwnej sami dobrzy...

Zanim zhejtujesz opowiem jak to się stało.

Gram sobie oczywiscie do turniejowego mi przerzuca noobow a do drugiej samych dobrych z awp itp z czego u nas wszystcy sobie biegaja z glockiem, negevem,albo scar-20 ( auto nooby )

Często się dzieje tak, że gra się zaczyna i słyszę dzieci które komentują go b go a i jak ich widzę jak biegną do awp z nożem to załamka...

A jak chcesz cos powiedziec to oczywiscie zaczynaja ciebie wyzywac i nie dadza ci powiedziec nic bo zaczyna pierdolic itp...

Tak samo z Polakami nie raz ale to zadkosc.

Gra startuje zabijaja innych nozem raz typa wywalilo bo mnie zabijal i bana 7 dni dostal, wszyscy sie kickaja i juz w 6-0 wszyscy siebie nawzajem wywalaja i same boty a ja zostaje ostatni z jakims typek i wtedy juz przeciwna druzyna sobie wbiega bo ma przewage liczebna.

Da sie temu jakos zaradzic? Jakis team moge znalezc? Nie piszcie ze w dziale gdzie szukasz ekipy bo napisalem tam miesiac temu i 2x juz pisalem nikt nie odpisal.

Posiadam range silver 4 ( byla elite master ale spadlem jak juz minelo 10 wygranych )

Trafiam na samych unrankedów raz dodalem kogos do znajomych dzieciaka co komentowal ja sie pytam ile ma lat a on ze 10... i gada mi ze gra w minecrafta i jest super.

Zanim napiszesz ze to moja wina ze gram jak noob to sie zastanów poniewaz zawsze ( no nie zawsze ) jestem top 1.

Probuje wybic sie z silvera od miesiaca i nic to nie daje...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jakbys gral na tyle dobrze zeby byc goldem to bys wyszedl, znajdz sobie kolegow z wyzszych rang i graj z nimi

Opublikowano

Dokładnie tak jak up. Graj w teamie. Może być to premade 2/3 osobowy, ale najlepiej 5. Wtedy masz 100% pewność co do osób w twojej drużynie. 

Opublikowano

Jakbys gral na tyle dobrze zeby byc goldem to bys wyszedl, znajdz sobie kolegow z wyzszych rang i graj z nimi

Nie? Bo to smurfy są wtedy? Jak mnie to wkurza jak nikt nie czyta ze gram dobrze, to tak jakby przeciwna druzyna wszystkich zabila i ja bym mial 5 zabic zeby miec ciagle ACE...

Opublikowano

Jesteś słaby i tyle, szukasz winny u innych, a sam nie patrzysz na swoje błędy. Może byś sam napisał do kogoś, czy z tobą pogra co? Takie to trudne? Jest tysiące osób, którzy grają na twoim poziomie. Kill=wygrana, skoro jesteś co chwilę top1 to jakim cudem przegrywasz? No chyba, że otwierasz z 15 fragami to się nie dziwię. Jakie smurfy co ty gadasz? Wiesz co to znaczy? 

Pasjonat
Opublikowano

U Ciebie to jeszcze biegają z nożem, ale na LEM'ach/Supreme'ach to porażka.

Grałem meczyk i był premade (2 osoby) i stały na respie i trolowały z tymi komendami do mówienia typu: Thanks. Nice. itp.

Najgorsze w wszystkim jest to, że nie da się tego k***a wyłączyć..

Opublikowano

Jesteś słaby i tyle, szukasz winny u innych, a sam nie patrzysz na swoje błędy. Może byś sam napisał do kogoś, czy z tobą pogra co? Takie to trudne? Jest tysiące osób, którzy grają na twoim poziomie. Kill=wygrana, skoro jesteś co chwilę top1 to jakim cudem przegrywasz? No chyba, że otwierasz z 15 fragami to się nie dziwię. Jakie smurfy co ty gadasz? Wiesz co to znaczy? 

Wyzsze rangi jak np gold I gra u silvera to smurf? gram dobrze jak masz cs'a to sobie pogramy i ci pokaze a nie hejtujesz

Opublikowano

Ja tam jakoś wyszedłem z silvera do golda w około 100h więc chyba o żadnym ELO HELL nie ma tutaj mowy, ale jeśli tak bardzo nienawidzisz swojego teamu to graj full premade.

Opublikowano

Ja tam jakoś wyszedłem z silvera do golda w około 100h więc chyba o żadnym ELO HELL nie ma tutaj mowy, ale jeśli tak bardzo nienawidzisz swojego teamu to graj full premade.

Gdyby nie ci youtuberzy którzy minecrafta nagrywali i sie nie przezucali na cs:go byloby lepiej. gralem w pazdzierniku na innym koncie i nie bylo tak zle doszedlem do golda ale zapomnialem logina i haslo i po kilku miesiacach znowu sobie kupilem i jak teraz na to patrze to porazka... powinni dodac jakis system ze dolaczasz do ekipy takiej ile ty masz lat czyli wm oim przypadku +14 

Opublikowano

Jeżeli nie jesteś jakimś dzieckiem z piskliwym głosem mogę Ci pomóc. Napisz do mnie na steam.

Co prawda nie znalazłem się w takiej sytuacji ale są bardzo podobne. 4 rusków w team I grać nie idzie,albo dzieci gadające o minecraft ,albo grasz w teamie z ludźmi bez mikrofonów.

Zgraj ekipe I graj z nią a wtedy będziesz levelował

Opublikowano

Wyzsze rangi jak np gold I gra u silvera to smurf? gram dobrze jak masz cs'a to sobie pogramy i ci pokaze a nie hejtujesz

Po pierwsze jak będziesz grał z goldami w teamie to do przeciwników też Ci dobierze goldów. Po drugie smurf to drugie konto. Po trzecie nie hejtowałbym Cię, jeżeli byś ruszył mózgownicą i poszukał sobie teamu, a nie płakał na forum. Po czwarte dobrze to gra olofmeister. Nie możemy sobie pograć, bo ja mam legendary eagla i jest blokada.

Opublikowano

Po pierwsze jak będziesz grał z goldami w teamie to do przeciwników też Ci dobierze goldów. Po drugie smurf to drugie konto. Po trzecie nie hejtowałbym Cię, jeżeli byś ruszył mózgownicą i poszukał sobie teamu, a nie płakał na forum. Po czwarte dobrze to gra olofmeister. Nie możemy sobie pograć, bo ja mam legendary eagla i jest blokada.

wyczuwam 1 gimnazjum plakal na forum, ruszyl muzgownica :) a na zdjeciu jakiegos pluszaka gratuluje dojrzalosci i czekam na ostrzezenie od dbalych moderatorow, nic nie pomogles tylko gadasz ze gram slabo, polecam sie poduczyc na wakacje i ochlonac i jezeli maja byc tu komentarze takie jak w tej chwili " rusz muzgownica " nie umiesz grac a nie plakal na forum to wy jestescie niedojrzali ale to nie moje zmartwienie.

Opublikowano

Już nie mówcie, że ruscy są tacy źli. Jeżeli jesteście komunikatywni to da sie wygrać każdy mecz. Ale jeżeli widzisz ze jest rusek i ty mu od razu wyjeżdzasz cyka blyat no to sory ale tak nigdy nie wbijecie wyższej rangi.Wytykając innym błędy pogrążacie tylko swój team zamiast napisać np. nice try . Dzisiaj przykładowo grałem mecz to gracze z Rosjii uczyli mnie rosyjskiego i był fun bo się śmiali z tego jak przekręcam wyrazy.

Opublikowano

Jeżeli nie jesteś jakimś dzieckiem z piskliwym głosem mogę Ci pomóc. Napisz do mnie na steam.

Co prawda nie znalazłem się w takiej sytuacji ale są bardzo podobne. 4 rusków w team I grać nie idzie,albo dzieci gadające o minecraft ,albo grasz w teamie z ludźmi bez mikrofonów.

Zgraj ekipe I graj z nią a wtedy będziesz levelował

Gdzie moge znalezc ekipe? Nie, nie mam piskliwego glosu no moze mikrofon mi troche zmienic... steam: polishdesigntv ( ciekaw jestem czy dodadza mnie ci jak mmaxx lub inni i zaczna wyzywac :) )

Opublikowano

Z mojego doswiadczenia moge powiedziec ci ze mniej wiecej 70-80% moich meczy gralem sam jakies 10% z 1-2 kumplami i z 5% w pelnym skladzie. I nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie jak zagram 1-2 mecze ze otwieram to w nastepnym bardzo slabo idzie i robie sobie przerwe czy cos, i na mojej randze (LE) tez sa nooby i nie raz ja gram jak noob gdy mam zly dzien albo to co napisalem wczesniej, wydaje mi sie ze na jakiej randze bys nie byl to i tak czasami trafisz na kogos slabego w teamie. A i jeszcze pisales ze nie masz golda, ja po 100h na normalach zaczalem grac rankedy po 10 meczach byl g3-4. Wydaje mi sie ze jakbys byl troche mocniejszy to mialbys tego golda, jakos mi sie udalo wbic tego LE z randomami.

Opublikowano

W pewnym stopniu popieram kolegę wyżej. Ja wbiłem LE po 10 meczach grając solo. Jednak nie tylko umiejętności strzelania się liczą (aim) ale i w wielkim stopniu umiejętność myślenia, która graczom w cs go zdarza się rzadko niestety ;/

Opublikowano

Z mojego doswiadczenia moge powiedziec ci ze mniej wiecej 70-80% moich meczy gralem sam jakies 10% z 1-2 kumplami i z 5% w pelnym skladzie. I nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie jak zagram 1-2 mecze ze otwieram to w nastepnym bardzo slabo idzie i robie sobie przerwe czy cos, i na mojej randze (LE) tez sa nooby i nie raz ja gram jak noob gdy mam zly dzien albo to co napisalem wczesniej, wydaje mi sie ze na jakiej randze bys nie byl to i tak czasami trafisz na kogos slabego w teamie. A i jeszcze pisales ze nie masz golda, ja po 100h na normalach zaczalem grac rankedy po 10 meczach byl g3-4. Wydaje mi sie ze jakbys byl troche mocniejszy to mialbys tego golda, jakos mi sie udalo wbic tego LE z randomami.

No widzisz... niestety ja nie mam tyle szczescia zeby grac z dojrzalymi osobami, dziecko komentuje mecz silverow i wszyscy gadaja shut-up! Albo wlacza ktos muzyke z youtuba np smoke i everyday i leci przez caly mecz wgl 0 skupienia...

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale jest taka opcja Zablokuj komunikację jeżeli Ci ktoś przeszkadza wystarczy go zmutować. Wciskasz TAB potem prawym i tam jak masz Profil CS GO Profil Steam Zgłoś Zarekomenduj. Tam też jest taka opcja do mutowania. Zawsze możesz z niej skorzystać w przypadkach gdy prośba o uciszenie się nie pomaga :)

W niektórych grach trzeba tego używać. Ja przykładowo w LOLu na samym starcie mutuję wszystkich albo mam wyłączony chat i polegam tylko na pingach :)

Opublikowano

wyczuwam 1 gimnazjum plakal na forum, ruszyl muzgownica :) a na zdjeciu jakiegos pluszaka gratuluje dojrzalosci i czekam na ostrzezenie od dbalych moderatorow, nic nie pomogles tylko gadasz ze gram slabo, polecam sie poduczyc na wakacje i ochlonac i jezeli maja byc tu komentarze takie jak w tej chwili " rusz muzgownica " nie umiesz grac a nie plakal na forum to wy jestescie niedojrzali ale to nie moje zmartwienie.

Polecam kupić słownik, jeżeli uważasz, że jestem slaby zapraszam:http://steamcommunity.com/profiles/76561198020759933/. Lol smiejesz się z mojega awatara, a sam nie masz swojego. Najwyraźniej kończą Ci się argumenty, bo widać, że nie wiesz co powiedzieć. Mam w 100% rację, cały czas próbujesz się usprawiedliwiać, żałosne. Z resztą czego się można spodziewać od 14 latka...

Opublikowano

Polecam kupić słownik, jeżeli uważasz, że jestem slaby zapraszam:http://steamcommunity.com/profiles/76561198020759933/. Lol smiejesz się z mojega awatara, a sam nie masz swojego. Najwyraźniej kończą Ci się argumenty, bo widać, że nie wiesz co powiedzieć. Mam w 100% rację, cały czas próbujesz się usprawiedliwiać, żałosne.

Znowu mówisz polecam kupić słownik, niestety nie mam 6 i nie jestem kujonem nie mam avatara bo tu zaglądam żebyscie mi pomogli. Nie usprawiedliwiam sie ale widac ze nie masz jeszcze ukonczonej podstawowki, spokojnie ja ide do 3 gimnazjum i mam 4 z matmy pewnie ty poprawiasz w sierpniu co mnie obchodzi ze masz lepsza range? grasz dluzej ode mnie " lol " smieszny jestes, idz sie poplacz do mamy :) Czekam na warnika ;p

Opublikowano

Ja mając tylko kałacha, pykałem na kontach kumpli... Grając SOLO wybiłem jedno konto z master elite silver do g2, i z elite silver do g2 po +/-15 grach  na koncie - same winy, co najwyżej 2 remisy. Najwyraźniej jesteś zbyt słaby, żeby sam wybić się wyżej. Sory taka prawda ;))

graphic.png

Opublikowano

Warna to powinnieneś dostać ty. Polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo nie powtarzam się w swoich wypowiedziach. 4 z matmy, to strasznie bystry musisz być, mój rocznik to 1997 policz sobie. Dobra kończę, bo nie mam zamiaru zniżać się do poziomu twojej erudycji. Skończ gimnzajum to pogadamy.

Opublikowano

Warna to powinnieneś dostać ty. Polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo nie powtarzam się w swoich wypowiedziach. 4 z matmy, to strasznie bystry musisz być, mój rocznik to 1997 policz sobie. Dobra kończę, bo nie mam zamiaru zniżać się do poziomu twojej erudycji. Skończ gimnzajum to pogadamy.

Hahhaha powiedział podstawówka, skoncz gimnazjum spoko. nie masz wieku podane, jak podasz to pogadamy i idz sie bawic klockami lego z twoim pluszakiem :)

Opublikowano

Prowadząc dyskusję w tym temacie sam udowadniasz, że nie ma co na Ciebie tracić czasu. Żadni ogarnięci ludzie nie będą się zadawać z taką osobą jak Ty. Wystarczy spojrzeć jak Ty piszesz ;)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...