Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka minigra na serwer?

Jaki tryb  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Minigra

• Skywars
      2
    • Survival games
      0
    • Super craft bros
      0
    • Autorskie
      14
    • Thewalls
      0
    • Paintball
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zapraszam do głosowania w ankiecie i jak macie inny pomysł na minigrę to napiszcie. Pozdro !

Opublikowano

Może wyścig na koniach? Widziałem to na kilku serwerach i nie powiem zaciekawiła mnie ta minigierka. Innym ciekawym trybem mogą być drużynowe walki, w których głównym celem będzie niszczenie obiektów przeciwnika (coś podobnego do gier MOBA).

Opublikowano

Ja zagrałbym na SkyWars'ach z ciekawymi mapami. Przydałby się jeszcze anty-cheat żeby nie można było używać kill aury i innych cheatów.

Ważne jest jednak, aby było kilka, jak nie kilkanaście map na właśnie ten tryb, bo wtedy rozgrywka się nie nudzi, bo ciągle gracz odkrywa nowe miejsca ze skrzynkami.

Opublikowano

​Hmmm.... Bo chodziło mi o to ze muszę wybrać tylko jedna minigrę bo nie mam bungeecord ani kilku serwerów. 

Opublikowano

Możesz również wymyślić własne, które będą przez Ciebie odpowiednio sterowane, a jeśli miałbym wybierać mini grę spośród ankiety, to polecam TheWalls lub SkyWars. 

Opublikowano

Chętnie zagrałbym w tabiko :D­

Jeśli ktoś poszukuję budowniczego lub programisty bukkitapi to proszę pisać na skype, gg lub pw.­

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...