Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie do pulpitu.

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zachciało mi się wrócić na Aiona (nie wiem po co), lecz mam mały problem. Włączam grę, wpisuję passy, kod, wybieram postać i w tym momencie wyskakuje komunikat "program aion przestał działać blah blah" (jak to w windowsach). O pc nie chodzi na pewno, bo wcześniej grałam normalnie.

Z tym że wcześniej grałam na systemie Windows 8/8.1 a teraz Windows 10.

Zna ktoś może rozwiązanie?:3

@ dodam jeszcze, że serwer prywatny (Just Aion) działa bez zarzutów :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie wiem jak na windows 10 wygląda sprawa, ale zobacz czy jak klikniesz na ikone Aiona ( nie skrót ) PPM to czy masz tam opcje '' rozwiąż problem ze zgodnością '' czy coś tego typu i idź wg tego co tam będzie dalej napisane. A jeśli nie ma to kliknij na ikone PPM - właściwości - zgodność i sama ręcznie przestaw. Jeśli w ogóle są tam takie możliwości ;x 

Opublikowano

Ze zgodnościami właśnie się bawiłam, dlatego nie wiem o co może chodzić :s

Napisałam do supportu wczoraj ale zero odpowiedzi do tej pory :s

k1hvCVp.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ refresh.

Ma ktoś może pomysł, jak uruchomić Aiona na Windows 10? Support mi tylko potrafił napisać, że to przez system, szkoda, że o ile mi wiadomo ludzie grają bez przeszkód na dziesiątce. Jakieś pomysły?:3

/// zamykam, bo zaczął działać.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...