Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłacalna gra na pl?

znekXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oplaca sie zaczac od zera na pl mam zamiar grac na czitach np wh itp czy moze zostac na sg dzi zaczolem 19 lvl co wybrac ?

prosze podac +i - i krotko dlaczego tak 

Opublikowano

lepiej pograć na World of Metin dużo ludu, dobra atmosfera

aktualizacje na PLu są śmieszne, a to co ostatnio dojebali to kino.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jeśli chodzi o globalne serwery to World of Metin 2 albo zostań na swoim .sg. Na PL'u naprawdę nie warto zaczynać gry bo bez ostrego jechania na IS nie osiągniesz nic a nic, dodaj do tego ogromne ceny i strasznie niskie raty. WOM i .sg są lepsze od PL'a pod każdym możliwym względem. Nawet jest możliwość wybrania fryzury przy tworzeniu postaci i możliwość tworzenia dłuższych nicków. Jednak zdecydowanie bardziej polecam grać na najnowszych prywatnych serwerach.

Opublikowano

Nie polecam zaczynać na PL'u, żeby coś osiągnąć musiałbyś wpakować trochę w IS, aktualizacje na globalu są co najmniej śmieszne. 

Opublikowano

Zwiększona ilość popytu, oraz botów sprawiła, że ceny poszły tak bardzo w górę, że uzbieranie hajsu na dobre eq, jest niemozliwa, lub bardzo czasochłonna (do roku). Dlatego bez zakupu yangów na allegro, nie polecam gry na plu :)

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o WOM2 to ja na początku zarabiałem dropiąc szkaty z mini-bossów w m1 (Scrofa,Bera itp.)

Zawsze da się dorobić trochę na tych szkatułkach.

Można też co 12h oddawać vota za 2 DC oraz innego co 20h za 1 DC (DC- waluta którą możesz wykorzystać w IS)

Później to można dropić bronie na 30lvl.

Taki zarobek powinien wystarczyć na początkowe eq. :)

Jeśli masz wybór, to zdecydowanie polecam Ci WOM2, bardzo przyjemny serwer. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...