Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto powrócić do gry w Minecraft?

Amove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy i Koleżanki!

Panowie i Panie!

Homoseksualiści i daltoniści!

Dobra,do rzeczy :D

Przychodzę tu do was,z kraju WakambaDa z pytaniem czy "Minecraft jeszcze żyje"

A dokładnie chodzi mi oto czy warto tak sobie wrócić do tej gry?

Wiem że nie jest tak jak kiedyś czyli np w 2012/13.

Jak tam z serwerami minecraft?

Opublikowano

Ja gram rzadko - jeśli już to na popularnych serwerach premium. Głównie przez strasznie niski poziom serwerów no-premium - błędy ortograficzne na chacie, brak oryginalności, itp.

Czy warto wrócić? To już musisz ocenić Ty, jednak mi niezbyt fajnie grało się na jakimś serwerze widząc "ktury admin da mi działke? plis".

Opublikowano

­Wrócić zawsze warto. ;)

Z serwerami jest jak z dziećmi, rodzą się i rodzą - tak samo jest z serwerami Minecraft.

Nie kiedy są serwery lepsze, nie które gorsze. ;) Trzeba znaleźć i pograć przez chwilę. ;)

Opublikowano

Obecnie gram bardzo rzadko i unikam sieciówek jak tylko mogę bo jest to wylęgarnia graczy piszących "muj", "hcesz", a administracja trzyma serwer dla $ z vipów, który daje daje ogromną przewagę. Według mnie obecnie jedynymi serwerami godnymi uwagi są wszelakie modowane oraz te zagraniczne bardzo rzadko się zdarza dobry serwer no premium bo większość jest kopią siebie jedynie ze zmienioną nazwą. Czy warto wracać? Nie wydaje mi się, ale sam musisz zagrać i wyrobić własne zdanie.

Opublikowano

Wrócić zawsze można, pomimo tego jak Mojangowi udało się zepsuć tą grę, jest to wciąż stary dobry Minecraft. Jeśli nie podobają ci się najnowsze wersję to zawsze możesz użyć programów żeby pograć na starej wersji :) To jeśli chodzi o singla, na multi wciąż są nieźle rozwijane serwery, lecz tak jak @Ingus powiedział - przewaga dzieci jest znaczna, ale da się znieść.

Opublikowano

Decyzja powrotu do tej gry zależy tylko i wyłączanie od Ciebie. Według mnie warto, ponieważ gra jest aktualizowana i powstają nieraz fajne serwery, na których można sobie spokojnie pograć - niekoniecznie z ''dziećmi''. 

Opublikowano

Taak,warto jeszcze grac w minecraft.
Ciągle idzie do przodu wiec to jest plus.

##r##
Temat Close.
Nie ma już nabijania postów ciule! :)

Pozdrawiam

@CusT albo @Ingus

Zamknijcie ten temat,bo ciule nabijają se posty ;o

Opublikowano

Ile by kosztowała mapa pod serwer typu RPG/GILDIE.. ?

Sam spaw to koszt od 20 do 100zł (w zależności od rozmiaru).

Odnośnie tego czy warto wracać. Nie warto :)

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...