Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe pluginy na serwery.

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie się nie popatrzy to ludzie robią jakieś hujowe serwery Easy, Wojny gildi lub hardcore które jakby je porównać to różnią się składem administracji i spawnem.... Naprawdę ciężko jest spiąć dupę i zrobić jakiś fajny serwer? Na necie jest pełno pluginów co dodają fajne rzeczy !

Niektóre pluginy: HerobrineAI, Herobrine Ultimate, Giant Trees, RWTorchLight, DeathChest, Mythic Mobs, Sparkling Tools, Tent, Bending, Dungeon Maze, Effect Bows, Renzo Bottle, WeatherVote. Naprawdę ciężko jest znaleźć parę fajnych pluginów i fajnie wyróżnić serwer ? 

Opublikowano

Czego Ty oczekujesz od 14 latków, kreatywności? No proszę Cię. Tylko kopiuj wklej :-D

.

Opublikowano

­Po co toczyć tą dyskusję? Nie rozumiem twojego żalu.

To właściciel ustala swoje zasady jakie panują na serwerze.

Opublikowano

No od nich nie można niczego. Z tymi serwerami to można im dać sznurówki ;D . Ale serio paranoja. Czasem starsi ludzie robią serwery ale i tak gówno bo prawie takie samo wychodzi jak od tych 14 latków

Postanowiłem podać tym lebiegom parę ciekawych pluginów. Tylko od nich zależy czy tu zajrzą

Opublikowano

Temat zbędny, jeżeli by chcieli serwery z tymi pluginami to by już dawno były.

Jeżeli brak ci serwerów z takimi pluginami to zrób taki serwer osobiście.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Czego Ty oczekujesz od 14 latków, kreatywności? No proszę Cię. Tylko kopiuj wklej :-D

Nie zgodzę się. Sam mam 14 lat i chciałem pchnąć w życie serwer Sword Craft Online, lub jakiś fajny MMORPG z obszernym światem.

(#edit: Chcę dalej, ale nie mam aktualnie pieniędzy na dobry i stabilny serwer.)

No od nich nie można niczego. Z tymi serwerami to można im dać sznurówki ;D . Ale serio paranoja. Czasem starsi ludzie robią serwery ale i tak gówno bo prawie takie samo wychodzi jak od tych 14 latków

Postanowiłem podać tym lebiegom parę ciekawych pluginów. Tylko od nich zależy czy tu zajrzą

Ciekawe pluginy, razem z zażaleniami?

Tych pluginów dość dużo nie ma, nie wysiliłeś się.

Godne pochwały.

Właściciel zapłacił za serwer i stawia go takiego jakiego chce.

Chciałbym dodać, że większość Właścicieli (mchc , mysg) mają 18+ i wolą mieć własne pluginy napisane przez ich devów.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

zzz

Opublikowano

Daj mi pieniądze. Zrobię i ci mogę nawet go oddać a jeśli jakieś zyski się pojawią to ci je też oddam.

Nie rozumiem twojej wypowiedzi. "Daj pieniąze" a potem możesz mu oddać? Po prostu sam zapłać.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Nie rozumiem twojej wypowiedzi. "Daj pieniąze" a potem możesz mu oddać? Po prostu sam zapłać.

­

Odda zyski. Czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano

Moim zdaniem na własnych serwerach się nie gra...

.

Opublikowano

@xOstateczny Bo chcę mu pokazać że nie mam pieniędzy na serwer. I skoro jest taki cwany to niech da mi środki na utworzenie serwera. Gdybym miał to tego hujowego tematu nie byłoby nigdy a mój serwer by sobie pięknie rósł.

Opublikowano

To może pora zmienić właścicieli? Dyskusja normalna i jak najbardziej

na czasie. Jesteśmy na forum, wymieniamy tutaj zdania.

Topic: Serwery są na tak niskim poziomie, że pomysły na ich utworzenie porównałbym do tego, co do powiedzenia na scenie serwerów mają ameby.

Jedyne serwery warte aktualnie uwagi, to te popularniejsze. Bardzo dobrze zrobione są znane serwery zagraniczne, naprawdę rozgrywka jest super.

Nie wiem naprawdę co się stało, że tak spadła jakość zarządzania maszynami. Najprawdopodobniej dlatego, że kiedyś bycie właścicielem było pewnego

rodzaju wyczynem. Koszt wynajęcia kawałka maszyny od hostingu był bardzo drogi w porównaniu do dzisiejszych czasów. Teraz wiele stron ma możliwość

zapłaty przez paysafecard, a co za tym idzie - banalna zapłata. Ktoś nie jest pełnoletni i nie chce mówić rodzicom na co wydaje pieniądze, to idzie do kiosku,

kupuje papierek i przepisuje kod. Pobiera darmowe pluginy i voila. Odkąd jest taka opcja jest gorzej, nie wiem czy to ma jakikolwiek związek, ale na to mogłoby

wyglądać. Spokojnie, serwery będą niedługo tylko coraz to lepsze, bo wychodzą nowe wersje i nowe możliwości pluginów, które w dużej mierze nie będą udostepniane

za darmo.

@xOstateczny Bo chcę mu pokazać że nie mam pieniędzy na serwer. I skoro jest taki cwany to niech da mi środki na utworzenie serwera. Gdybym miał to tego hujowego tematu nie byłoby nigdy a mój serwer by sobie pięknie rósł.

Skończcie tą swoją dziecinną dyskusję.

343731479829004887779.png

Opublikowano

To może pora zmienić właścicieli? Dyskusja normalna i jak najbardziej

na czasie. Jesteśmy na forum, wymieniamy tutaj zdania.

Topic: Serwery są na tak niskim poziomie, że pomysły na ich utworzenie porównałbym do tego, co do powiedzenia na scenie serwerów mają ameby.

Jedyne serwery warte aktualnie uwagi, to te popularniejsze. Bardzo dobrze zrobione są znane serwery zagraniczne, naprawdę rozgrywka jest super.

Nie wiem naprawdę co się stało, że tak spadła jakość zarządzania maszynami. Najprawdopodobniej dlatego, że kiedyś bycie właścicielem było pewnego

rodzaju wyczynem. Koszt wynajęcia kawałka maszyny od hostingu był bardzo drogi w porównaniu do dzisiejszych czasów. Teraz wiele stron ma możliwość

zapłaty przez paysafecard, a co za tym idzie - banalna zapłata. Ktoś nie jest pełnoletni i nie chce mówić rodzicom na co wydaje pieniądze, to idzie do kiosku,

kupuje papierek i przepisuje kod. Pobiera darmowe pluginy i voila. Odkąd jest taka opcja jest gorzej, nie wiem czy to ma jakikolwiek związek, ale na to mogłoby

wyglądać. Spokojnie, serwery będą niedługo tylko coraz to lepsze, bo wychodzą nowe wersje i nowe możliwości pluginów, które w dużej mierze nie będą udostepniane

za darmo.

Skończcie tą swoją dziecinną dyskusję.

Najczęściej jest też tak, że osoby które mają powiedzmy poniżej 13 lat i zakładają takowe serwery, biorą pluginy z internetu, a co z tym idzie - mniej ludzi na serwerze.

Nie zawsze takowe osoby zapłacą jakiemuś deve (tak, w dzisiejszych czasach się za to płaci) aby napisał za nich całą masę pluginów.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Po ci mi dajesz jakoś reklamę rozmowę bez sensu. Nie bd zadawał tu 10 - 15 latkami. Bo chociaż jestem ogarnięty. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...