Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jutup - wyróżniający się temat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł.

Nie to nie jest temat typu: wybije się na minecrafcie itd xD - ale działa to (potwierdzam) - dzieci w wieku 9-13 lat klikają w takie filmy :) - film musi być kreatywny

ale dobra nie chodzi mi tu o kupe klocków.

Z dupy wbiło mi tak przez tydzień 200 subów oO (aktualnie 621)
połowa wygineła, kanał trzymany przez 3 lata i sporadyczne filmiki :D
Mam zamiar zrobić taki kanał pompa - nope, nope żadna podróba isamuxbajcepsu

Mam pomysł, aby zrobić trailer kanału *zapowiedzi, w której będę ja. Nie będzie to zwykły trailer - przedstawie się iii... coś wymyślę i ten trailer bd wyjątkowy.

Ale czy jest sens w 2015 roku kontynować kanał po roku-2 przerwy?

Opublikowano

Jak zrobię ten trailer to wstawię go w ten temat, myślę, że to kwestia maksymalnie tygodnia i zaopatrzenia w sprzęt (kamera).

Opublikowano

Jest sens, co to za różnica czy kontynuujesz czy założysz nowy?

Jedynie taka, że niektórzy z tych 600 obejrzą już ten film i łatwiej Ci będzie się wybić.

Opublikowano

Tylko jest pewna przeszkoda. Nagram film i pod tym filmem ktoś napisze: podrabiasz isamu czy tam koguś innego.

I co ja mam zrobić w tym momencie skoro ja jestem sobą a ktoś twierdzi, że ja kogoś podrabiam? Miałem takie pare komentrzy pod filmami. Bo teraz cokolwiek bym nie powiedział znajdzie się jakaś gimbozgraja i napisze, że: "podrabiasz tego sławnego jutubera!! DISLIKE!"

Opublikowano

­

Tylko jest pewna przeszkoda. Nagram film i pod tym filmem ktoś napisze: podrabiasz isamu czy tam koguś innego.

I co ja mam zrobić w tym momencie skoro ja jestem sobą a ktoś twierdzi, że ja kogoś podrabiam? Miałem takie pare komentrzy pod filmami. Bo teraz cokolwiek bym nie powiedział znajdzie się jakaś gimbozgraja i napisze, że: "podrabiasz tego sławnego jutubera!! DISLIKE!"

Najlepiej zawsze jest zignorować ;)

Opublikowano

Zignoruj takie komentarze, podany przez Ciebie Isamu na pewno też jest dostaje.

Krytykę trzeba ignorować i się nie poddawać oraz mieć motywację i być wytrwałym.

Prawdę mówiąc to pierwszym większym Lets playerem w Polsce był JJayJoker.

On skopiował to z USA (chyba), w jego ślady poszło wielu obecnych największych twórców.

Nie orientuje się za bardzo jaki jest YouTube i znam mało twórców.

Wiem, że TheNitroZyniak jest prawie jak Isamu.

Obaj dużo przeklinają, wyzywają itp.

Można powiedzieć, ze wzorują się na taką samą osobę, lecz każdy z nich tworzy coś innego i robi to na swój sposób.

Jeśli dużo przeklinasz nie czyni Cię to klonem Isamu a jeśli jesteś gejem to nie jesteś klonem Gimpera.

Opublikowano

Zignoruj takie komentarze, podany przez Ciebie Isamu na pewno też jest dostaje.

Krytykę trzeba ignorować i się nie poddawać oraz mieć motywację i być wytrwałym.

Prawdę mówiąc to pierwszym większym Lets playerem w Polsce był JJayJoker.

On skopiował to z USA (chyba), w jego ślady poszło wielu obecnych największych twórców.

Nie orientuje się za bardzo jaki jest YouTube i znam mało twórców.

Wiem, że TheNitroZyniak jest prawie jak Isamu.

Obaj dużo przeklinają, wyzywają itp.

Można powiedzieć, ze wzorują się na taką samą osobę, lecz każdy z nich tworzy coś innego i robi to na swój sposób.

Jeśli dużo przeklinasz nie czyni Cię to klonem Isamu a jeśli jesteś gejem to nie jesteś klonem Gimpera.

dobra, zmotywowałeś mnie ziomek. Dzięki! 5!

Opublikowano

jak chcesz byc dobrym youtuberem, to skoncz uzywac w kazdym zdaniu k***a, skoncz wzorowac sie na nitrze i isamu i zmien nick z tego gimbusiarskiego biceps bo pasha taki ma, powodzenia

Opublikowano

zacznijmy od tego ze isamu nie jest śmieszny.. może tylko wśród gimbów które mają wyprane mózgi

to nie ma znaczenia czy Twój kanał był aktywny przez 2 lata czy nie

masz 600+ subów więc pewna część tego zobaczy film część nie (martwe suby)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...